Home Nieuws Nieuwspagina

Kinderfysiotherapeut - 16 uur

13 april 2022
Kinderfysiotherapeut - 16 uur

Ben jij een kinderfysiotherapeut of nog in opleiding en houd je van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen onze snelgroeiende praktijk zijn we op zoek naar een kinderfysiotherapeut, eventueel in opleiding, die samen met een kinderoefentherapeut nieuwe projecten zal gaan starten op basisscholen en mogelijk buitenschoolse opvang en kinderopvang.

De praktijk zelf zit gevestigd in Boskoop met onder anderen een crossfitbox, danszaal en tennisbanen. Deze vacature richt zich echter op regio Zoetermeer. Als kinderfysiotherapeut bij ons zal je werkzaam zijn op basisscholen en actief bezig zijn met het individueel begeleiden van kinderen op locatie. Tevens hebben wij een ingang om projecten te starten binnen een grote organisatie voor kinderopvang in onze regio, dit betreft de leeftijdsgroep 0 tot 4 jaar. Ook zijn er mogelijkheden voor het starten van groepslessen of -therapie op locatie of op de praktijk. Hierin nodigen wij jou uit om mee te denken en ontwikkelen.

Kan jij je vinden in de volgende punten:

  • Kansen creëren, zien en benutten
  • Teamplayer
  • Ambitieus
  • Flexibel

Neem dan contact met ons op!

Wil je werken als zelfstandige of wil je liever in dienst? Wij bieden een min-max contract aan tot 16 uur met doorgroeimogelijkheden naar 5 dagen en een marktconform salaris. Hage Fysiotherapie is een kleine praktijk die persoonsgerichte zorg biedt met oog voor de patiënt. Binnen de praktijk zijn we veel bezig met verder groeien, ontwikkelen en creëren van mogelijkheden waarin ook jij een grote rol kan spelen. Dit maakt deze baan er een waar je veel energie en voldoening uit kunt halen. Daarnaast zijn wij een hecht team, waarin we het belangrijk vinden maandelijks samen te komen voor updates, om kennis te delen of workshops te volgen.

Pas jij binnen ons plaatje? Neem dan contact op via: bryan@hagefysiotherapie.nl