Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - 20-24 uur

14 april 2022
Algemeen Fysiotherapeut - 20-24 uur

Zie je het als een uitdaging om in een praktijk te werken die gespecialiseerd is in het behandelingen van patiënten met orthopedische klachten, sportblessures en trainingstherapie? Lees dan snel verder!

Wil je je graag profileren gespecialiseerd fysiotherapeut binnen een 1e lijns praktijk? Werk je daarnaast graag in een klein team van 6 fysiotherapeuten in een dorp waar iedereen elkaar bij naam kent en waar niemand een nummer is? Lees dan snel verder! 

Waar kom je te werken?

Fysiotherapiepraktijk van Berkel BV is een 1e lijns praktijk, gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten, sportblessures en trainingstherapie. Daarnaast begeleiden we een groep patiënten met longproblematiek en perifeer arterieel vaatlijden.

Binnen onze praktijk heerst een informele, professionele sfeer met korte lijnen waarbij iedereen de deur altijd open staat voor vragen, overleg en/of een gezellig praatje.

Binnen de praktijk wordt je actief begeleid om je kwaliteiten optimaal te benutten en wordt er ingezet op persoonlijke ontwikkeling. Dit houdt mede in dat cursussen en studies in overleg worden vergoed.

Naast werk vinden we het belangrijk om samen leuke activiteiten buiten werktijd te organiseren, zoals bijvoorbeeld een lunch of borrel.

Fysiotherapiepraktijk van Berkel BV wil zich profileren als gespecialiseerde praktijk waar iedere fysiotherapeut zijn of haar eigen specialisatie heeft en aangesloten is bij betreffende netwerken.

Wie zoeken wij?

Als persoon omschrijf je jezelf als communicatief vaardig, nieuwsgierig, zorgzaam en flexibel. Je beschikt minimaal over een HBO diploma fysiotherapie. Je bent 20-24 uur per week beschikbaar en bent op zoek naar een uitdaging voor de lange termijn. Affiniteit met longrevalidatie is fijn, eventuele scholingen worden door ons vergoed. 

Je bent inzetbaar van maandag tot en met zaterdag en vind het geen probleem om avonden te werken. Naast het werken als fysiotherapeut ben je inzetbaar binnen ons trainingscentrum.

Binnen de praktijk werken we met EPD Fysiomanager.

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt een goed salaris op basis van kennis en ervaring welke variabel is op percentagebasis. In overleg worden alle cursussen en opleidingen die je wilt volgen vergoed om jezelf te gaan profileren als gespecialiseerd fysiotherapeut. Je komt binnen een team te werken waar je jezelf al snel thuis zal voelen en wordt opgenomen binnen het team.

Interesse?

Ben jij onze toekomstige collega?

Solliciteer dan en neem contact op met je toekomstige leidinggevende Wilma Suurland of Mark Heijmans: 073-5475454 of mail naar info@fysiovanberkel.nl