Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (Amsterdam) - 36 uur

08 maart 2022
Bekkenfysiotherapeut (Amsterdam) - 36 uur

In verband met mijn aankomende pensionering zijn we op zoek naar een geregistreerd bekkenfysiotherapeut, of in de laatste fase van de opleiding zit, die bij voorkeur ook belangstelling heeft om te gaan deelnemen aan onze maatschap.

Fysiotherapiepraktijk Slotervaart is gevestigd in Medisch Centrum Amsterdam West. Hierin zijn tevens drie huisartsenpraktijken, een verloskundigenpraktijk, een apotheek en 5 andere medisch gerelateerde praktijken gevestigd. We hebben ook goed contact met onze verwijzers in de omliggende omgeving, waardoor er voldoende toestroom van patiënten is. De praktijk is goed bereikbaar met het OV en heeft voldoende parkeergelegenheid. Amsterdam West is een multicultureel stadsdeel, wat het werk als fysiotherapeut uitdagend en interessant maakt en soms speciale vaardigheden vraagt.

De praktijk
In onze praktijk zijn diverse specialisaties aanwezig, zoals kinderfysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Naast 3 behandelkamers hebben we een ruime oefenzaal met fitnessapparatuur en een grote behandelruimte voor kinderfysiotherapie. De praktijk bestaat uit 3 maten (ieder 1/3 eigenaar), 6 medewerkers en 2 praktijkassistenten. Er heerst een ontspannen en plezierige werksfeer, waarbij we elkaar geregeld opzoeken voor laagdrempelig overleg. We werken zelfstandig, maar mét elkaar.

Verloop sollicitatieprocedure

De datum van indiensttreding (eventueel bij aanvang op parttime basis) bepalen we in overleg. Na een kennismakingsperiode besluiten we gezamenlijk of we met elkaar doorgaan als maten.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de praktijk via 020-6178167 en vraag naar Karin Buurke, of mail naar: management@fysioslotervaart.nl.