Home Nieuws Nieuwspagina

Vacature - Medewerker Onderwijsondersteuning en administratie

05 september 2022
Vacature - Medewerker Onderwijsondersteuning en administratie

Ben jij een administratieve duizendpoot? Word jij enthousiast van het optimaliseren van processen? Wil jij je administratieve vaardigheden verder ontplooien en werk je graag in een klein team? Dan kan jij weleens onze nieuwe collega worden!

SOMT is een toonaangevend Nederlands opleidingsinstituut voor bachelor- en masteronderwijs onderwijs op het gebied van fysiotherapie. Wij bieden de enige universitaire bacheloropleiding fysiotherapie in Nederland aan en ontwikkelen en verzorgen zowel masteropleidingen als bij- en nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die wetenschappelijk geschoold zijn én in de klinische praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

Wij zoeken per direct een Medewerker Onderwijsondersteuning en administratie - 24 tot 40 uur/week

De werkzaamheden

Als Medewerker Onderwijsondersteuning verzorg je samen met twee collega’s de studentenadministratie: van het eerste contact bij inschrijven tot aan de diplomering (dit is een groot event in theater ‘De Flint’), gegevensbestanden actueel houden, aanlevering facturatie, bijhouden van de studieresultaten en het aanmaken van diploma’s en certificaten. Je verstrekt informatie aan studenten en docenten en lost vragen en problemen zoveel mogelijk zelf op. Hierbij wordt veel eigen initiatief verwacht. Verder ondersteun je de opleidingen met de uitvoering van organisatorische en administratieve taken. De lijntjes zijn zeer kort. Het bureau Onderwijsondersteuning heeft ook een facilitaire taak: zorgen dat lokalen beschikbaar en in orde zijn, opvangen van gastdocenten, optreden als gastvrouw bij symposia en korte cursussen en zorgen dat de voorzieningen voor koffie/thee en lunch in orde zijn.

Het profiel

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een ervaren administratief medewerker met gedegen kennis van Microsoft Office en Excel (HBO werk- en denkniveau). Ervaring met het studie informatiesysteem OSIRIS en/of leermanagementsysteem Moodle is een pré. Een dienstverlenende instelling is essentieel in deze functie. Je bent nieuwsgierig, sociaal, verbindend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt er plezier in om zaken voor studenten en docenten zo goed mogelijk te laten verlopen. Je werkhouding is pro-actief en oplossingsgericht: je organiseert je eigen werk en zoekt zo veel mogelijk zelf oplossingen voor de problemen waar je tegenaan loopt. Daarbij werk je soepel samen met je collega’s en andere afdelingen.

Ons aanbod

SOMT is een ambitieuze, professionele organisatie. Je werkt in een klein, betrokken team. Wij bieden een werkomgeving waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en passend voor de sector. We starten met een jaarcontract. Enige flexibiliteit ten aanzien van werkdagen en werktijden is in deze functie noodzakelijk.

Reageren

Ben je geïnteresseerd en pas je in het profiel? Mail dan je motivatie en je cv onder vermelding van het  onderwerp ‘sollicitatie Medewerker Onderwijsondersteuning’ vóór 7 oktober a.s. aan de HR-manager, Wasoela Gelinos (w.gelinos@somt.nl). Vragen over de procedure kun je ook via dit mailadres stellen. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.