Home Nieuws Nieuwspagina

Orofaciaal Fysiotherapeut (i.o) Master/Crafta - uren in overleg

24 maart 2022
Orofaciaal Fysiotherapeut (i.o) Master/Crafta - uren in overleg

Fysioplus Oss is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie, sinds 2016 gevestigd binnen gezondheidscentrum Plein Zwanenberg. Onze praktijk richt zich op een aantal specialistische domeinen rondom bekken(bodem) fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, manuele therapie, hart-, vaat- longrevalidatie en psychosomatische fysiotherapie. Op dit moment werken 11 fysiotherapeuten, 1 ergotherapeut en 1 administratief medewerker binnen onze praktijk. 

Door groei van onze praktijk binnen het domein orofaciaal zijn we op zoek naar:

 

EEN OROFACIAAL FYSIOTHERAPEUT (i.o) MASTER / CRAFTA

Binnen het domein werk je samen met een geregistreerd orofaciaal fysiotherapeut en manueel therapeut. Onze praktijk bevind zich in een gezondheidscentrum, waar naast 2 huisartsenpraktijken ook poliklinieken van ziekenhuis Bernhoven gevestigd zijn. Ook hebben we met andere specialisten in de regio een goede verwijsrelatie. Daarnaast werken er fysiotherapeuten in de domeinen psychosomatiek, manuele therapie, bekken en arbeidsfysiotherapie. We hebben veel kennis en expertise rond chronische pijnklachten en SOLK klachten. Hierin werken we veel met elkaar samen in een prettige sfeer. 

Concreet vragen we een collega voor 1 a 2 dagen per week in de start, met uitbreiding tot voltijd. De werkdagen kunnen we in overleg vaststellen en werken in het weekend of avond zijn mogelijk indien gewenst. Graag willen we in gesprek komen met een energieke en gemotiveerde fysiotherapeut(e) om deze vacature op korte termijn op te vullen.

 

Reacties en vragen kunnen gesteld worden aan Arjan Calatz, praktijkhoudend fysiotherapeut. Hij is bereikbaar via mail: arjan@fysioplusoss.nl of telefonisch: 0412-744200 / 06-51013557 Je kunt ook kijken op www.fysioplusoss.nl of bekkenfysiotherapieoss.nl 

 

Fysioplus is gevestigd binnen Plein Zwanenberg in Oss

Gezondheidslaan 1e

5342 JW Oss

0412-744200