Home Nieuws Nieuwspagina

(Geriatrie)fysiotherapeut - 16-40 uur

30 maart 2022
(Geriatrie)fysiotherapeut - 16-40 uur

Ben jij als fysiotherapeut gemotiveerd om in de ouderenzorg te werken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Ben je al Geriatrie-fysiotherapeut of ben je bereid de opleiding te volgen? Kom dan ons enthousiaste team versterken!

Wie zijn wij?
FysioProf is een particuliere praktijk in Nijmegen-Oost en is gesitueerd in OBG, een dienstencentrum dat lichamelijke en huishoudelijke zorg levert aan, met name, ouderen. Onze praktijk is gevestigd naast een huisartsenpraktijk en we werken samen met andere disciplines (o.a. ergotherapie, diëtiste, zorg OBG). FysioProf heeft vier behandelkamers en een grote, goed geoutilleerde fitnessruimte waarin zowel met individuele cliënten als in groepsverband getraind/gerevalideerd wordt. Ons team bestaat uit zes therapeuten met diverse specialismen binnen de fysiotherapie. We zijn allemaal verbonden aan meerdere kennisnetwerken.

Op dit moment hebben we twee Geriatrie-fysiotherapeuten die de werkzaamheden willen afbouwen.

Wie ben jij?
Een (Geriatrie)fysiotherapeut die individuele cliënten in de praktijk en aan huis behandelt. Je vindt het belangrijk persoonlijke fysiotherapeutische zorg te leveren, waarbij je graag een stapje extra zet voor je cliënt. Je geeft gym aan mensen met dementie en ook begeleid je een aantal uur in de week gero-fitness. Je neemt deel aan meerdere kennisnetwerken die relevant zijn voor FysioProf en je kennisdomein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Geriatrie Fysiotherapie Regio Nijmegen, ParkinsonNet, CVA Netwerk Nijmegen, MS Zorg Nederland en het Chronisch ZorgNet. Je BIG registratie is op orde en je staat individueel geregistreerd in het Kwaliteitshuis Fysiotherapie (voorheen SKF en KRF NL).

 
Wij bieden

  • Minimaal twee dagen per week, waarvan één dag in ieder geval de vrijdag betreft, met mogelijkheid tot uitbreiding van uren.
  • Een aantrekkelijk salaris.
  • Maximale vrijheid in je eigen planning.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: (Vaste)loondienst en de daarbij horende zekerheid. Bij ons geniet je echter van alle vrijheid die je ook zou hebben wanneer je ZZP-er zou zijn.
  • Mogelijkheid tot (verder) specialiseren.

Enthousiast geworden?
Mail ons je sollicitatiebrief met CV naar: info@fysioprof.nl