Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) 16 - 24 uur

05 april 2022
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) 16 - 24 uur

Door onze samenwerking binnen FGN Friesland met TIGRA Heerenveen zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (i.o.). We hebben een enthousiast en multidisciplinair team en zien de bekkenfysiotherapie als een belangrijke, groeiende specialisatie binnen onze praktijk

Wij zoeken dan ook een enthousiaste, flexibele en ondernemende collega die ons team komt versterken. Als bekkenfysiotherapeut(e) krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen en te profileren. Spreekt multidisciplinair werken in een gezellig team jou aan, dan komen we graag in gesprek met je.

Fitaal Drachten is de grootste en leukste praktijk van Drachten met een enthousiast en gedreven team van collega’s die iedere dag gaan voor de beste zorg voor de patiënten. Je werkt nauw samen met je directe collega’s met diverse andere specialisaties én met verschillende externe disciplines zoals huisartsen en specialisten, te weten gynaecologen, urologen, pijnartsen, MDSL-artsen en verloskundigen.

In deze functie ga je naast nauw samenwerken met de collega's van Fitaal Drachten en samenwerken met de vier bekkenfysiotherapeutes van TIGRA Heerenveen. Het behoort ook tot de mogelijkheden om bij hen op de locatie in Heerenveen een dag te gaan werken en om gezamenlijk met hen de bekkenfysiotherapie in Drachten te gaan opzetten.

Functievereisten

- Master Bekkenfysiotherapie (i.o.)

- Gedreven en zin in een nieuwe uitdaging

- Enthousiast, flexibele en ondernemend

- Teamplayer

Heb je interesse in deze functie, stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief en CV naar:

Fitaal Drachten, t.a.v. Oedo Mulder                                                                          E-mail: oedomulder@fitaal.nl