Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut waarneming 16 uur

13 april 2022
Bekkenfysiotherapeut waarneming 16 uur

Zwangerschapswaarneming juli t/m december 2022

In verband met een zwangerschap, zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut voor een zwangerschapswaarneming bij een leuk en gezellig team in Soest-Zuid, in de periode van 25 juli t/m begin december 2022. Over de exacte begin- en einddatum kan worden overlegd of eventueel worden verlengd. De waarneming zal voor 16 uur per week zijn.

Wij zoeken:

Een tijdelijke collega met:

  • Een afgeronde opleiding Bekkenfysiotherapie of in opleiding, maar minimaal 2e jaars met afgerond certificaat inwendig onderzoek
  • BIG- en KRF/Keurmerk geregistreerd
  • Verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk, een stukje flexibiliteit en zelfstandig

Wie zijn wij?

Fysiotherapie De Bundeling is gevestigd in Soest-Zuid. In onze praktijk staat de patiënt centraal, niet de klacht. Daarnaast gaat onze aandacht uit naar preventie en leefstijl. De praktijk beschikt over individuele behandelruimten, een ruime oefenzaal met moderne fitnessapparatuur en oefenmaterialen.

Ons team bestaat uit negen fysiotherapeuten, ondersteund door twee administratieve collega’s. Voor meer informatie over onze praktijk, zie onze website www.fysiodebundeling.nl

Solliciteer direct

Ben jij die collega die het leuk vindt om eens in de keuken van een ander te kijken? Dan zouden wij het erg leuk vinden als je reageert. Stuur ons een mail naar info@fysiodebundeling.nl voor meer informatie.

Team Fysiotherapie de Bundeling