Home Nieuws Nieuwspagina

Geriatriefysiotherapeut / fysiotherapeut met affiniteit voor geriatrie - 2 dagen pw evt. uitbreiding van uren

26 april 2022
Geriatriefysiotherapeut / fysiotherapeut met affiniteit voor geriatrie - 2 dagen pw evt. uitbreiding van uren

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een professioneel en hecht team? In een gezellige praktijk in het midden van het land met (bijna) alle specialisaties? Waar klantvriendelijkheid en een ontspannen sfeer kernwaarden zijn?

In verband met toenemende drukte zoeken wij per direct een fysiotherapeut met affiniteit met geriatrie of een collega die met de opleiding tot geriatriefysiotherapeut bezig is.

 

Momenteel hebben we ongeveer 2 dagen per week werk in onze praktijk voor een (geriatrie-)fysiotherapeut, maar we verwachten dat dit de komende jaren meer zal worden. Er werkt nog een zeer ervaren geriatriefysiotherapeut in ons team; hij zal je inwerken.

Ook als je elders werkzaam bent, maar meer uren als fysiotherapeut wilt gaan werken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

 

Wij bieden een zelfstandige functie binnen een collegiaal team met een uitstekende werksfeer. Je krijgt de kans om de (master)opleiding tot geriatriefysiotherapeut te volgen en het werk met deze groep patiënten binnen onze praktijk verder uit te bouwen. Je krijgt hierbij veel vrijheid en ondersteuning. Daarnaast krijg je volop de ruimte om jezelf professioneel te blijven ontwikkelen. Je zult werkzaam zijn in onze praktijk, bij mensen aan huis en soms in een zorginstelling.

 

Je komt te werken in een moderne, goed ingerichte praktijk in een leuk en gemoedelijk dorp. Sinds 2004 zijn we een vaste waarde binnen de gezondheidszorg in Lunteren en omgeving. We hebben zeer goede relaties met zowel de lokale huisartsen als met ziekenhuis de Gelderse Vallei. Onze praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum met vele disciplines.

We vormen een vooruitstrevend, hecht en ervaren team. Naast deze professionele kenmerken is er zeker ook ruimte voor gezelligheid, persoonlijke interesse en ontspanning. De arbeidsvoorwaarden (primair en secundair) zijn goed te noemen.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt? Nieuwsgierig geworden?

 

Zoek dan contact met ons. Wij zijn benieuwd naar jou!

 

Geke van Houten & Pieter Vaessen

Therapeutisch Centrum Lunteren

geke@fysiotcl.nl of 0318-487004