Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - 24 uur

02 mei 2022
Algemeen Fysiotherapeut - 24 uur

Free Motion Fysiotherapie is vanaf 1 juni op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut voor onze praktijk in Zoetermeer. Exacte begindatum kan worden overlegd. We zoeken een collega voor drie dagen per week op ZZP-basis. Beschikbare werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

Wij zoeken:

Beschik je over een afgeronde hbo-opleiding fysiotherapie of zit je in de laatste fase van je opleiding en ben je (bijna) BIG-geregistreerd? Heb je een positieve instelling, ben je flexibel, sociaal en communicatief vaardig? Ben jij ook betrokken bij jouw patiënten? Dan ben jij de juiste kandidaat voor ons.

Dry needling certificaat is een plus maar geen vereiste.


Wij zijn wij:

 Je komt terecht in een internationaal team van gemotiveerde fysiotherapeuten en chiropractoren. We proberen om een zo stimulerend mogelijke werkomgeving voor je te creëren. Bij ons staan het welzijn van de patiënt en het werkplezier van de fysiotherapeut bovenaan. 

Solliciteer direct

Stuur een mail naar met je CV en motivatie naar freemotionfysio@gmail.com


Wil je meer weten over onze praktijk? Kijk even op www.freemotionfysiotherapie.nl. Voor nadere informatie mag je ook bellen met 0703020888 of 0618326017.