Home Nieuws Nieuwspagina

Open dag | Universitaire Bachelors | 3 December 2022

03 december 2022
Open dag | Universitaire Bachelors | 3 December 2022

Benieuwd naar wat de Universitaire Bachelor Fysiotherapie & Revalidatiewetenschappen inhoudt? Of heeft de combinatie van fysiotherapie en technologie bij de Universitaire Bachelor Physiotherapy & Technology je interesse gewekt? Wil je zelf het dagelijks handelen van een fysiotherapeut meemaken, of wil je praten met docenten en studenten? Kom dan naar onze Open Dag in Amersfoort!

Kom op zaterdag 3 december 2022 langs bij SOMT University of Physiotherapy, en maak kennis de campus, de docenten en natuurlijk de Universitaire Bachelor Fysiotherapie & Revelidatiewetenschappen en de Universitaire Bachelor Physiotherapy & Technology!

Tussen 09.30 - 12.00 uur zullen de docenten en opleidingshoofden je alle informatie geven over beide opleidingen in een aparte presentatie. Daarna krijg je volop de mogelijkheid de sfeer op de campus te proeven, met onze studenten te praten, en onze anatomage zaal en skills-/studielab met eigen ogen te bezichtigen!

Daarnaast biedt SOMT voor studenten die interesse hebben in Geneeskunde een extracurriculair traject bij verschillende universiteiten, waarmee je toegang kunt verkrijgen tot de selectieprocedure voor de zij-instroom voor de Master of Bachelor Geneeskunde. Deze punten zullen we natuurlijk uitvoerig bespreken voor de geïnteresseerden.

Interesse in deze Open Dag? Meld je hieronder aan!  

Ja, ik kom naar de open dag!

 

LET OP: Om de campus van SOMT University of Physiotherapy te bezoeken is aanmelden verplicht. Er geldt een maximum aantal bezoekers om drukte te voorkomen.