Home Nieuws Nieuwspagina

Fysio-manueeltherapeut 28-32 uur p/wk

25 mei 2022
Fysio-manueeltherapeut 28-32 uur p/wk

Ben jij een enthousiaste fysio-manueeltherapeut met een voorliefde om te werken met mensen met hoofdpijn, kaakklachten en nek-schouder-armklachten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Evelien, Stef, Romy, Monique en Ronald, onze fysiotherapeuten van het Nekcentrum Valkenswaard, hebben allerlei plannen om de zorg voor mensen met hoofdpijn, duizeligheid, kaakklachten, nekklachten en schouderklachten in regio Valkenswaard verder uit te breiden en te verbeteren. Wij zoeken dan ook een enthousiaste, flexibele collega die ons team komt versterken. Als fysiotherapeut in ons leuke team krijg je de ruimte je verder te ontwikkelen en te profileren naar onze stakeholders. Ben je in opleiding als manueel therapeut of orofaciaal therapeut of heb je ervaring hiermee is dit een pré maar geen must.

Ons doel
Leveren van excellente (multi)disciplinaire zorg op het gebied van minder complexe of meer complexe klachten. We willen graag de persoon achter de klacht zien en kijken dan ook breed naar onze patiënten. Daarnaast vinden we samenwerken en innoveren erg belangrijk. Samen met onze partners maken we ons hard om de zorg te verbeteren.

Waar
Bij het Nekcentrum Valkenswaard, onderdeel van Van Hoof centrum voor therapie en gezondheid. Het Nekcentrum is uniek vanwege de aanpak, het bundelen van alle  expertises rondom de nekregio in een enthousiast en gedreven team van collega’s, die iedere dag gaan voor de beste zorg.  Er heerst een dynamische en innovatieve werkomgeving waar zelfontwikkeling ondersteund en gewaardeerd wordt.

Met wie
Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team met oa fysiotherapeut, manueel therapeut, orofaciaal therapeut, ergotherapeut, logopedist, gnathologe, diëtist, psycholoog, podotherapeut en sportcoach. Daarnaast hebben we korte lijnen met verwijzers zoals huisartsen, praktijkondersteuners, revalidatieartsen en neurologen. Je collega's zijn een leuk en energiek team dat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt gewerkt in een multidisciplinaire werkomgeving met een prettige ongedwongen sfeer waar ruimte is voor coaching en interne opleiding door je collega’s.

Voor hoeveel uur
28-32 uur bij aanvang, opbouw is mogelijk.

Waarom

Omdat je jezelf wilt blijven ontwikkelen en collegialiteit, klantgerichtheid, proactiviteit en flexibiliteit jou op het lijf zijn geschreven. Daarnaast ben je een teamplayer en beschik je over een gezonde dosis humor. Ook vind je het een uitdaging om naast je behandelingen projecten op te pakken, samen te werken met (revalidatie)artsen en mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek. Blended care en e-health vind je geen verre toekomst maar onderdeel van dagelijks werken.
Maar bovenal omdat je gedreven bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en je wilt werken in een vooruitstrevend multidisciplinair centrum in hartje Valkenswaard en omstreken!

Past deze omschrijving bij je? Dan zijn wij misschien een match en nodigen wij je uit om te solliciteren.

Geïnteresseerd in deze functie?

Wil je meer informatie, neem dan contact met  Ronald Custers (040-2049474) of kijk op onze websites   www.vanhoofctg.nl en www.nekcentrumvalkenswaard.nl

Je CV en motivatiebrief kun je voor 1 juli mailen naar r.custers@vanhoofctg.nl