Home Nieuws Nieuwspagina

Manueel Therapeut i.o (8-32 uur)

25 mei 2022
Manueel Therapeut i.o (8-32 uur)

Fysio Masters – Eemnes is vanwege onze groei per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Manueel Therapeut of Manueel Therapeut i.o. Heb jij de passie en ambitie om te werken bij de Fysio expert van ‘t Gooi? Dan bieden we jou nu die kans!

Wie zijn wij Onze snelgroeiende organisatie heeft een visie op kwaliteit en klantgerichtheid. Vanaf de oprichting zijn we enorm gegroeid. Onze missie is onze patiënten door de inzet van fysiotherapie snelle én aantoonbare gezondheidswinst voor gewrichtsklachten te bieden met als resultaat een soepeler en sterker lichaam dat verlost is van pijn. Momenteel scoren wij een 9.6 op Zorgkaart.

Het jonge en gezellige team van 10 therapeuten is gedreven en heeft veel specialistische kennis van meerdere fysiotherapeutische specialisaties (manuele therapie, handtherapie, kaaktherapie, oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, longfysiotherapie en Covid revalidatie). In onze organisatie is er veel ruimte voor zelfontplooiing. Samen werken naar een hoger doel en mee willen groeien met het bedrijf. Daarnaast is er genoeg tijd voor gezelligheid en de werksfeer is informeel. Ook houden wij er van om als team regelmatig onze kennis en vaardigheden uit te wisselen.

Wat houdt het werk in

Voor onze praktijk in Eemnes zijn wij op zoek naar een ondernemende en flexibele manueel therapeut. Iemand met passie voor het vak en een vaardigheid om bij klachten écht het verschil te maken. Liefst een affiniteit met sport en sporters, maar ook ouderen. Je bent zelfstandig maar kan ook goed samenwerken. Je moet in ieder geval kwaliteit en samenwerken hoog in het vaandel hebben staan. We zoeken iemand die lekker vlot is en goed aard in een jonge organisatie met een startup cultuur.

De praktijklocatie in Eemnes is gevestigd in gezondheidscentrum De Driesten samen met huisartsen praktijken, apotheek en vele andere zorgverleners. Erg leuke afwisseling in patiënten. De moderne praktijk heeft de beschikking over een goed ingerichte praktijkruimte en er is de mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten. Je zult voornamelijk op deze locatie werkzaam zijn. Af en toe kan het voorkomen dat je ook op de andere locaties in het Gooi (5-10 min) behandelingen uitvoert, in overleg.

Wij zoeken

 • Afgeronde opleiding manuele therapie (voorkeur SOMT) o.i.
 • Tenminste 1 avond en/of weekend beschikbaar vanwege grote drukte op deze tijdstippen
 • Kennis van Intramed en vaardigheid tot zorgvuldige dossiervorming
 • In staat zelfstandig patiënten te behandelen

Wij bieden

 • 8-32 uur (dagdelen) met mogelijkheid voor uitbreiding van uren in de toekomst
 • Start datum is per augustus/september
 • Flexibel bepalen van werkdagen en uren in onderling overleg
 • Goed salaris. Je kunt een contract krijgen of werken op zzp basis
 • Werken bij een kerngezonde, energieke en snelgroeiende organisatie
 • Diversiteit aan patiënten en klachten; sporters, mensen uit de buurt en oudere patiënten
 • Ondersteuning bij het verder ontwikkelen en delen van je aandachtsgebied/expertise
 • Veel kennisdeling en gezellige lunches!

Solliciteer direct Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar samira@fysiomasters.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Samira Waanders via 06-10343160.