Home Nieuws Nieuwspagina

Oedeemtherapeut (gespecialiseerd in MLDV) 16 – 32 uur

11 juli 2022
Oedeemtherapeut (gespecialiseerd in MLDV) 16 – 32 uur

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd oedeemtherapeut die gespecialiseerd is in manuele lymfedrainage. Jij wordt onderdeel van een enthousiast en voornamelijk jong team fysiotherapeuten op onze vestiging in de Hanzeborg en/of de Botter, waar je een eigen behandelkamer ter beschikking hebt.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een gediplomeerd oedeemtherapeut die gespecialiseerd is in manuele lymfedrainage. Je bent enthousiast, ondernemend en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je kunt zelfstandig behandelingen uitvoeren en bent gemotiveerd om jouw patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een AGB-code. Ervaring met het softwareprogramma Intramed is een pre.

Wie zijn wij?
Je komt te werken bij Topfit Fysiotherapie. Wij bieden als fysiotherapiepraktijk al 30 jaar de best mogelijke zorg vanuit 12 vestigingen in Lelystad, Almere, Harderwijk, Dronten, Zwolle, Ermelo, Kampen en Zeewolde. Bij onze ruim 85 collega’s staat continue kwaliteitsverbetering centraal.
Patiënten kunnen bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen en kinderen.

Sollicitatieprocedure
Mail jouw sollicitatiebrief mét CV naar: hr@topfit-fysiotherapie.nl
Na de sluitingsdatum hoor je van ons of je voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lola Haisma – van Gelden van HR via: 088 – 17 19 000.

Wat zeggen je toekomstige collega’s

Topfit Fysiotherapie is dé werkgever voor zowel ervaren als startende fysiotherapeuten. Anno 2022 ligt voor jou als fysiotherapeut de wereld aan je voeten. Je hebt de keuze uit meerdere praktijken die jou graag een baan zouden willen aanbieden. Waarom zou je kiezen voor Topfit? Een greep uit de opmerkingen van 85 van onze enthousiaste collega’s:

Marieke: “Topfit voelt als een warm bad. Vanaf dag één voelde ik dat ik erbij hoorde.”

Stan: “Als nieuwe collega krijg je bij ons een coach mee om samen te kijken welke kant je op zou willen ontwikkelen en hoe je zou willen doorgroeien. We noemen dat de POP – Persoonlijk Ontwikkel Plan.”

Shalina: “We krijgen bij Topfit echt tijd om ons te oriënteren. Nieuwkomers kunnen bij ons naast hun werk een tijdje meelopen met een specialist om te ervaren of die doelgroep iets voor jou is. Zo ben ik zelf de oedeemtherapie ingerold.”

Noel: “Topfit draagt bij om mijn master te halen.”

Martijn: “We werken intensief samen met praktijken in de regio. Dit geeft onze therapeuten meer mogelijkheden. Denk aan: innovatie, onderzoek naar nieuwe behandeltechnieken en het delen van kennis.”

Sylvia: “We werken in teams en leren mét elkaar. De peerreviews zijn bij ons niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig. Ik hoorde mijn collega Marieke laatst zeggen dat Topfit een warm bad is. Daar sluit ik me echt bij aan”.