Home Nieuws Nieuwspagina

Algemeen Fysiotherapeut - 32 uur

11 juli 2022
Algemeen Fysiotherapeut - 32 uur

Wegens toenemende drukte en continue groei zijn wij op zoek naar een (Algemeen) Fysiotherapeut. Het betreft een functie waarbij we jou 32 uur per week inzetten. Werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald. Je bent werkzaam vanuit verschillende locaties in Lelystad.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende baan op basis van een nul uren-contract in een grote PLUS-praktijk. Hierbij word jij onderdeel van een gemotiveerd en voornamelijk jong team fysiotherapeuten. De onderlinge sfeer tussen collega’s is gemoedelijk en ambitieus. Topfit stimuleert zijn medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden dan ook ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en (bij)scholingen. Groeien doen wij graag samen! Aan de hand van ervaring en specialisatie(s) wordt bekeken in welke schaal van ons salarishuis jij terecht komt.

Wat verwachten wij van jou?
Jij bent een enthousiaste afgestudeerde (of bijna afgestudeerde) fysiotherapeut. Je houdt van afwisseling en verplaatst je gemakkelijk tussen onze verschillende vestigingen. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ’s avonds of in het weekend te werken. Omdat je veel zult reizen, beschik je bij voorkeur over het B-rijbewijs en eigen vervoer. Uiteraard vergoeden wij jouw gemaakte reiskosten. Ervaring met het softwareprogramma Intramed is een pre.

Wie zijn wij?
Topfit Fysiotherapie is in 1990 in Lelystad gestart als een drieman praktijk. Inmiddels bestaan wij uit meer dan 12 vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland en heeft de praktijk ruim 85 medewerkers. De meerderheid van de medewerkers zijn fysiotherapeuten. Wij zijn vakkundig, zetten de klant centraal, zijn professioneel en zijn continu bezig met de doorontwikkeling van de kwaliteit van onze zorg en borgen daardoor de best mogelijke behandeling voor de patiënt. Topfit is altijd op zoek naar verbeteringen binnen de fysiotherapie, zo blijven wij innoveren! Sinds 2019 maakt Topfit Fysiotherapie als één van de regiopraktijken deel uit van Fysio Groep Nederland (FGN). FGN is een groeiende organisatie met als doel een landelijke dekking te creëren van samenwerkende fysiotherapiepraktijken die op kwalitatief hoog niveau functioneren.

Sollicitatieprocedure
Denk jij een meerwaarde voor onze praktijk te zijn? Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar: hr@topfit-fysiotherapie.nl. Je hoort snel van ons! Heb je nog vragen? Neem contact op met Lola Haisma – van Gelden (HR manager) via: 088 – 17 19 000.

Onze kernwaarden: Vakkundig | Klantgericht | Professioneel | Kwaliteit | Innovatief