Home Nieuws Nieuwspagina

Bekkenfysiotherapeut - 32 uur

26 juli 2022
Bekkenfysiotherapeut - 32 uur

Wegens toenemende drukte en continue groei zijn wij op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut voor onze locatie(s) in Lelystad. Werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald.

Wat zeggen je toekomstige collega’s

Topfit Fysiotherapie is dé werkgever voor zowel ervaren als startende fysiotherapeuten. Anno 2022 ligt voor jou als fysiotherapeut de wereld aan je voeten. Je hebt de keuze uit meerdere praktijken die jou graag een baan zouden willen aanbieden. Waarom zou je kiezen voor Topfit? Een greep uit de opmerkingen van 85 van onze enthousiaste collega’s:

Marieke: “Topfit voelt als een warm bad. Vanaf dag één voelde ik dat ik erbij hoorde.”
Stan: “Als nieuwe collega krijg je bij ons een coach mee om samen te kijken welke kant je op zou willen ontwikkelen en hoe je zou willen doorgroeien. We noemen dat de POP – Persoonlijk Ontwikkel Plan.”
Shalina: “We krijgen bij Topfit echt tijd om ons te oriënteren. Nieuwkomers kunnen bij ons naast hun werk een tijdje meelopen met een specialist om te ervaren of die doelgroep iets voor jou is. Zo ben ik zelf de oedeemtherapie ingerold.”
Noel: “Topfit draagt bij om mijn master te halen.”
Martijn: “We werken intensief samen met praktijken in de regio. Dit geeft onze therapeuten meer mogelijkheden. Denk aan: innovatie, onderzoek naar nieuwe behandeltechnieken en het delen van kennis.”
Sylvia: “We werken in teams en leren mét elkaar. De peerreviews zijn bij ons niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig. Ik hoorde mijn collega Marieke laatst zeggen dat Topfit een warm bad is. Daar sluit ik me echt bij aan”.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende baan in een grote PLUS-praktijk. Hierbij word jij onderdeel van een gemotiveerd en voornamelijk jong team fysiotherapeuten. De onderlinge sfeer tussen collega’s is gemoedelijk en ambitieus. Topfit stimuleert zijn medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden dan ook ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en (bij)scholingen. Groeien doen wij graag samen! Aan de hand van ervaring en specialisatie(s) wordt bekeken in welke schaal van ons salarishuis jij terecht komt.

Wat verwachten wij van jou?
Jij bent een enthousiaste afgestudeerde (of bijna afgestudeerde) Bekkenfysiotherapeut met de ambitie om te werken in een grote praktijk met veel disciplines. Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk en hebt bij voorkeur ervaring met het softwareprogramma Intramed. Enige werkervaring als Bekkenfysiotherapeut is gewenst, maar geen vereiste. Je bent in staat om een patiëntenkring op te bouwen en uit te breiden.

Wie zijn wij?
Topfit Fysiotherapie is in 1990 in Lelystad gestart als een drieman praktijk. Inmiddels bestaan wij uit meer dan 12 vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland en heeft de praktijk ruim 85 medewerkers. De meerderheid van de medewerkers zijn fysiotherapeuten. Wij zijn vakkundig, zetten de klant centraal, zijn professioneel en zijn continu bezig met de doorontwikkeling van de kwaliteit van onze zorg en borgen daardoor de best mogelijke behandeling voor de patiënt. Topfit is altijd op zoek naar verbeteringen binnen de fysiotherapie, zo blijven wij innoveren! Sinds 2019 maakt Topfit Fysiotherapie als één van de regiopraktijken deel uit van Fysio Groep Nederland (FGN). FGN is een groeiende organisatie met als doel een landelijke dekking te creëren van samenwerkende fysiotherapiepraktijken die op kwalitatief hoog niveau functioneren.

Sollicitatieprocedure
Denk jij een meerwaarde voor onze praktijk te zijn? Mail dan vandaag nog jouw sollicitatiebrief met CV naar: hr@topfit-fysiotherapie.nl

Je hoort snel van ons! Heb je vragen? Neem contact op met Lola Haisma – van Gelden (HR manager) via: 088 – 17 19 000.

Onze kernwaarden: Vakkundig | Klantgericht | Professioneel | Kwaliteit | Innovatief