Home Nieuws Nieuwspagina

Master Psychosomatische Fysiotherapie

25 augustus 2022
Master Psychosomatische Fysiotherapie

Word jij ook, net als wij, geïntrigeerd door de ’complexiteit van aanhoudende lichamelijke klachten'? Ga jij ook, samen met de patiënt, op zoek naar de onderliggende oorzaken van een afwijkend beloop? Kijk jij ook naar de complexe relaties tussen fysieke, psychische en sociale factoren? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als aanvulling op ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn we op zoek naar een master geschoolde psychosomatisch fysiotherapeut (i.o.).

Je werkt zowel in 1e lijn als 1,5-lijns zorgsetting en werkt nauw samen met medisch specialisten en huisartsen om de patiënt optimaal te kunnen begeleiden.
Je verwijst daarnaast mensen door naar andere praktijken in de regio en houdt contact over de voortgang.

In overleg ga je werken op goed gefaciliteerde locaties binnen het Medisch Spectrum Twente (Enschede/Oldenzaal) en twee gezondheidscentra in Losser en Oldenzaal.
Een unieke manier om goed te kunnen samenwerken met zowel huisartsen als medisch specialisten.

Wij bieden jou een mooie kans om je als zelfstandig ondernemer binnen een goed lopende praktijk aan te sluiten. Je hebt dus de vrijheid van het ondernemerschap en wordt gefaciliteerd vanuit de praktijk waardoor jij je volledig kunt focussen op het behandelen van jouw patiënten.

Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar. Uitbreiding in uren is mogelijk maar mede afhankelijk van jouw eigen inbreng.

Ben jij die empathische en gedreven psychosomatische fysiotherapeut(e) en wil jij samen met ons optimale zorg leveren? Dan komen we heel graag met jou in contact en kun je je CV voor 18 september te mailen naar jeroen@jvanderweide.nl

Wil je meer weten? Bel gerust op tel.nr 0541- 760025 en vraag naar Ans of Jeroen.