Home Nieuws Nieuwspagina

Vacature - Informatiemanager

12 september 2022
Vacature - Informatiemanager

Houd je ervan om vernieuwingen door te voeren? En een brug te maken tussen de ICT technieken en de informatievoorziening waarmee de collega’s hun werk nog beter kunnen uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOMT is een toonaangevend Nederlands opleidingsinstituut voor bachelor- en masteronderwijs onderwijs op het gebied van fysiotherapie. Wij bieden de enige universitaire bacheloropleiding fysiotherapie in Nederland aan en ontwikkelen en verzorgen zowel masteropleidingen als bij- en nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die wetenschappelijk geschoold zijn én in de klinische praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

 

Vanwege verdere versterking van de afdeling ICT zijn we op zoek naar een

 

Informatiemanager

32-36 uur per week

 

De werkzaamheden

In deze zelfstandige functie ben je een belangrijke speler in het maken van verbinding tussen de gebruikers en de IT organisatie op het gebied van informatievoorziening en organisatie breed applicatiebeheer. Je bent nauw betrokken bij diverse ICT projecten waarin we in de organisatie werken aan enerzijds continu verbeteren om het beste uit ons zelf te halen en anderzijds het maximale te benutten van de mogelijkheden van onze systemen. Hierbij vooral gericht op het verder opzetten van onze informatievoorziening voor onderwijs en onderzoek. Het zorgdragen voor een goede informatiebeveiliging is mede onderdeel van je functie. Je bent tevens functioneel leidinggevende van de collega’s die zich bezig houden met E-learning en werkplekbeheer en maakt onderdeel uit van het managementteam van Bedrijfsvoering. Daarnaast werk je nauw samen met het Hoofd Bedrijfsvoering en de Compliance & Project Officer in het professionaliseren van de regie organisatie functie van ICT waarin o.a. het netwerk/technisch beheer is uitbesteed aan een externe partij. Kortom, een uitdagende functie met variatie tussen strategisch en operationeel niveau in een klein maar ambitieus team. Met een mix van meedenken tot hands-on met elkaar werken aan het continu verbeteren van de organisatie.

 

Het profiel

SOMT heeft veel ambities en we zoeken iemand die met ons dit mee gaat helpen realiseren. Jij bent enthousiast en ondernemend, een professional die stevig in de schoenen staat. Met passie voor IT technieken en informatievoorziening. Met het talent om collega's mee te nemen in het gezamenlijk komen tot resultaat wat het primair proces ondersteunt en waarbij een goede verbinding is gelegd tussen techniek en het eindproduct. Belangrijk voor de functie zijn eigenschappen als sterke analytische vaardigheden, communicatieve vaardigheden, nieuwsgierigheid, initiatiefvol, eenvoudig structuur en overzicht kunnen aanbrengen. We zoeken hierbij iemand met kennis van en ervaring met ICT projecten en het opzetten van data analysetools/informatievoorziening alsmede affiniteit heeft met de optimalisatie van applicatielandschappen via on-premise en cloud omgevingen. We verwachten hierbij dat je beschikt over een HBO/WO werk/denkniveau. Ervaring in de onderwijssector is een pré.

 

Ons aanbod

SOMT is een ambitieuze, professionele organisatie. Je werkt in een klein, betrokken team. Wij bieden een werkomgeving waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en passend voor de sector. We starten met een jaarcontract.

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd en pas je in het profiel? Mail dan je motivatie en je cv onder vermelding van het  onderwerp ‘sollicitatie Informatiemanager’ vóór 7 oktober a.s. aan de HR-manager,

Wasoela Gelinos (w.gelinos@somt.nl). Vragen over de procedure kun je ook via dit mailadres stellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.