Home Nieuws Nieuwspagina

Fysiotherapeut met master of affiniteit voor geriatrie/neurorevalidatie - 24-38 uur

14 september 2022
Fysiotherapeut met master of affiniteit voor geriatrie/neurorevalidatie - 24-38 uur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele nieuwe collega! Ter uitbreiding van de discipline fysiotherapie binnen de gezondheidscentra Haarlemmermeer hebben wij plek voor een fysiotherapeut met master of affiniteit voor geriatrie/neurorevalidatie (24-38 uur per week)

Het hechte team bestaat uit 24 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties/ masters en 3 assistentes. Samen met de andere disciplines ga je voor de beste multidisciplinaire eerstelijnszorg. Uiteraard zijn er nauwe samenwerkingsverbanden met de tweedelijns zorginstellingen in de omgeving.  Je werkt dus niet alleen met patiënten, maar draagt ook bij aan de verdere ontwikkeling van kwalitatief goed geïntegreerde zorg binnen de Haarlemmermeer.

Bij Gezondheidscentra Haarlemmermeer zijn ruim 120 medewerkers werkzaam.  In onze drie  gezondheidscentra kunnen de bewoners van de wijken Overbos en Floriande het hele jaar vijf dagen per week terecht voor huisartsenzorg en fysiotherapeutische zorg. In zowel Gezondheidscentrum Floriande als gezondheidscentrum Drie Meren is daarnaast een apotheek gevestigd.

 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie in een hecht team. Je werkt nauw samen met jouw collega Geriatrie fysiotherapeut. 
  • Je  hebt volop mogelijkheden voor het opzetten van en meewerken aan nieuwe (multidisciplinaire en innovatieve) projecten binnen en buiten de organisatie.
  • Ook kun je bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie binnen jouw specialisatie.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vast maandsalaris (onafhankelijk van omzet), pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn met bijdrage van de werkgever, 5 weken betaald vakantieverlof,  2 tot 4% eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in de reiskosten en betaalde opleidingskosten en lidmaatschappen.
  • Jaarcontract met zicht op contract voor onbepaalde tijd. Invulling als ZZP-er is mogelijk.
  • Werktijden en uren zijn bespreekbaar.

 

 

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste collega die graag in een multidisciplinair team werkt, positiviteit uitstraalt en wil doorgroeien binnen zijn of haar vakgebied;
  • BIG- en SKF geregistreerd;
  • Mogelijkheid en bereidheid om 1 avond per week te werken en patiënten aan huis te bezoeken;
  • Grote affiniteit met of gespecialiseerd in de geriatrie/neurorevalidatie.

 

Wil je meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie kun jij contact opnemen met: Ariane Arnold, manager fysiotherapie. Tel 023 - 554 06 10 of via a.arnold@gchaarlemmermeer.nl.

 

Wil je solliciteren? Graag ontvangen wij je sollicitatie, voorzien van motivatie en uitgebreid curriculum vitae per e-mail: vacature@gchaarlemmermeer.nl.

 

Het inwinnen van referenties en/of de aanvraag van een VOG maakt onderdeel uit van de procedure.