Home Nieuws Nieuwspagina

Vacature - Werkplekbeheerder

14 oktober 2022
Vacature - Werkplekbeheerder

Ben jij niet bang voor (complexe) computerproblemen en zie je het als een uitdaging om deze op te lossen? Houd je ervan om samen te werken en mensen verder te helpen als ze een ICT-vraag hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOMT is een toonaangevend Nederlands opleidingsinstituut voor bachelor- en masteronderwijs onderwijs op het gebied van fysiotherapie. Wij bieden de enige universitaire bacheloropleiding fysiotherapie in Nederland aan en ontwikkelen en verzorgen zowel masteropleidingen als bij- en nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die wetenschappelijk geschoold zijn én in de klinische praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

 

Vanwege verdere versterking van de afdeling ICT zijn we op zoek naar een

 

ICT Expert / Werkplekbeheerder

24-40 uur per week

 

De werkzaamheden

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de kantoorautomatisering in onze onderwijsorganisatie, zodat studenten en personeel op het gebied van ICT zorgeloos kunnen werken.

Je lost alle voorkomende problemen op IT gebied op, draagt waar mogelijk zorg voor aanpassingen in processen of werkwijzen die problemen helpen voorkomen en werkt daarbij nauw samen met andere afdelingen. Zorgdragen voor adequate toegangsbeveiliging, onderhoud en beheer van hard- en software (zoals mobiele devices), werkplekconfiguraties, beheer en veiligheid van de technische infrastructuur en vastleggingen ervan in nauwe afstemming met de externe leverancier horen onder andere tot je werkzaamheden. Je ondersteunt gebruikers met on-site support. Daarnaast horen we graag je adviezen
over mogelijke verbeteringen op het ICT domein. Maar ook kunnen we nieuwe technologieën benutten? En de ambities van SOMT goed (blijven) ondersteunen? Kortom, jij bent de expert.

 

Het profiel

Je werkt graag met computers en techniek, bent communicatief vaardig, flexibel, ambitieus en beschikt over een dienstverlenende instelling. Je weet hoe verschillende apparaten programma’s en besturingssystemen werken. Je vindt het leuk om anderen te helpen met het oplossen van problemen op ICT gebied. Je kunt goed luisteren en vraagt door om tot de kern te komen en zorgt ervoor dat dezelfde problemen voorkomen worden in de toekomst. Met jou in de buurt hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over de continuïteit in hun werk/studie. We zijn op zoek naar iemand met een relevante opleiding en minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt ten minste drie jaar ervaring opgedaan met een vergelijkbaar takenpakket, bij voorkeur in een onderwijsomgeving. Je hebt grondige kennis van Microsoft onderdelen zoals Windows, Office 365, Azure, CRM en Sharepoint. Kennis en ervaring met onderwijs gerelateerde software systemen als Moodle en Osiris is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Ons aanbod

SOMT is een ambitieuze, professionele organisatie. Je werkt in een klein, betrokken team. Wij bieden een werkomgeving waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en passend voor de sector. We starten met een jaarcontract.

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd en pas je in het profiel? Mail dan je motivatie en je cv onder vermelding van het  onderwerp ‘sollicitatie ICT Expert / Werkplekbeheerder’ vóór 9 januari 2023 a.s. aan de HR-manager,

Wasoela Gelinos (w.gelinos@somt.nl). Vragen over de procedure kun je ook via dit mailadres stellen.

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.