Home Nieuws Nieuwspagina

CHEPRI Multiplier event

14 mei 2024
CHEPRI Multiplier event

In samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel, het Finse Tampere University en het Engelse York St John University organiseert SOMT University of Physiotherapy het CHEPRI Multiplier event. 

Het CHEPRI Multiplier event 2024

Op 22 juni heten we jullie van harte welkom bij dit vakcongres dat dit jaar in het teken staat van de technologische toekomst van fysiotherapie. 

Smart watches, wearables en data driven gezondheidsbevordering... Technologie speelt een steeds grotere rol in het monitoren van gezondheid!
Ook binnen de fysiotherapiepraktijk brengt dit mooie kansen met zich mee. Tijdens dit multiplier event zal je meer leren over wat hoe je technologie in kan zetten in de fysiotherapiepraktijk. 

We hebben een interessant programma ontwikkeld voor zowel de toekomstige als de praktiserende fysiotherapeuten. Naast inhoudelijke en innovatieve lezingen zijn er presentaties door technologisch vooruitstrevende bedrijven en pitches door studenten. Het programma bevat voor elk wat wils: technologie inzetten voor tinnitus, activiteitenmonitoring, parkinsonpatiënten, oudere patiënten, fun met oefentherapie, meten van beweging en mobiliteit, uroflometrie en nog veel meer. 

Tijdens de borrel reiken we een prijs uit.

De combinatie technologie en fysiotherapie is niet meer weg te denken in onze samenleving. We maken gebruik van de stappenteller, een app om onze slaap te monitoren en verbeteren en zoeken naar oefeningen op YouTube. Maar welke toepassingen voegen echte waarde toe en hoe maken we gebruik van de data? Tijdens dit evenement nemen we je mee in de wereld van data en er iets mee te doen. 

Dit evenement is geaccrediteerd voor 2 punten. 

Programma (onder voorbehoud)

9.30 zaal open.

10.00 Lezing door prof. Annelies Pool-Goudzwaard - Technologische innovaties in rehabilitatietechniek. Lezing over de huidige stand van zaken m.b.t. technologie en wearables in de fysiotherapie.

10.30 Bedrijvenmarkt / koffie en thee.

11.00 MIAMI / HAITI / Dragon’s Den.

12.00 Lunch bedrijven & participanten.

12.30 Lunch bezoekers & pitches bedrijven. 
Bedrijvenmarkt inclusief pitches van verschillende bedrijven die actief zijn op het thema wearables in de fysiotherapie.

13.30 Workshops entrepeneurship.
ROM / health holland? What’s in it for you?

14.00 Dragons Den presentaties studenten

15.00 Bedrijvenmarkt

15.30 Prijsuitreiking

15.45 Borrel

Bedrijven die deelnemen zijn:

Het CHEPRI evenement zal plaatsvinden bij SOMT University of Physiotherapy, Softwareweg 5 in Amersfoort. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

 

Schrijf je nu in