Home Expertisecentrum Health Technology Platform

Onze wereld verandert. De levensverwachting is de afgelopen tien jaar aanzienlijk gestegen. Hoe langer mensen voor zichzelf kunnen zorgen en onderdeel kunnen zijn van een gemeenschap, des te beter is dit voor hun psychologische en fysieke gezondheid. Als  mensen tot op oudere leeftijd gezond willen blijven, dan moet hun levensstijl gericht zijn op vitaliteit.

Deze veranderingen vragen ​​om een ​​ander soort zorgprofessionals. Zoals academisch geschoolde fysiotherapeuten met technologische vaardigheden. Daarom leiden wij in onze universitaire bachelor Fysiotherapie & Revalidatiewetenschappen binnen de nieuwe afstudeerrichting Technology studenten op voor een unieke functie; een zorgprofessional klaar voor een toekomst in de zorg.

Deze veranderingen vragen ook om nieuwe vormen van samenwerking tussen bedrijven en de praktijk. Het vraagt ​​om kennisuitwisseling en om nieuwe samenwerkingspartners. Daarom bouwen we momenteel aan een online platform voor mensen uit de zorgpraktijk en bedrijven. Een Health Technology Platform waar je kennis kunt delen, vragen kunt stellen en in contact kunt blijven met mensen die ook werken aan de toekomst van de zorg.

Laat in onderstaand formulier je naam en e-mailadres achter als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van dit online platform.

Ja, ik blijf graag op de hoogte