Home Over ons Alumnivereniging Vastus

De alumnivereniging "VASTUS" van SOMT University of Physiotherapy staat open voor iedereen met een SOMT University of Physiotherapy diploma.

Kortingen voor onze leden

Leden van de alumnivereniging krijgen korting op het aanbod van de nascholing van SOMT University of Physiotherapy.

Bijeenkomsten voor alumni

Naast dat je als alumnus of alumna gebruik kunt maken van vele voordelen organiseren we regelmatig bijeenkomsten in een stimulerende en gezellige omgeving voor onze alumni. Het onderhouden van contacten, uitwisseling van kennis in onderwijs en werkveld en de maatschappelijke positie van afgestudeerden van SOMT University of Physiotherapy staan bij deze bijeenkomsten centraal. Bovendien krijg je als lid van VASTUS bij aanwezigheid op een bijeenkomst een jaar lang gratis lidmaatschap op de bibliotheek van de VUB.

We steunen een goed doel

De alumnivereniging brengt fondsen en menskracht bijeen voor goede doelen die te maken hebben met de kwaliteit van leven, bewegen, gezondheid en leren.

Lid worden, vragen of suggesties?

Het lidmaatschap van VASTUS kost 50,- per jaar. Wilt u zich inschrijven? E-mail ons via vastus@somt.nl.

Heeft u suggesties voor een onderwerp voor een lezing of reünie? Heeft u vragen over een alumnidag of lezing? Wilt u meer informatie over het alumnibeleid VASTUS? Of heeft u een wijziging in uw gegevens die u wilt doorgeven? Neem contact op met onze secretaris.

VASTUS - Alumnivereniging SOMT University of Physiotherapy
Softwareweg 5, 3821 BN Amersfoort
Postbus 585, 3800 AN Amersfoort