Home Over ons Werken bij

Werken bij SOMT University of Physiotherapy

We zijn een toonaangevend opleidingsinstituut voor HBO en WO onderwijs op het gebied van fysiotherapie. We ontwikkelen en verzorgen opleidingen, nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die ook in de praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

Activiteit verzorgen bij SOMT University of Physiotherapy

Heeft u interesse om een activiteit te verzorgen in het kader van nascholing in de fysiotherapie? Stuur dan een e-mail met de cursus die u graag wilt verzorgen - inclusief een kort persoonlijk profiel - naar onze manager nascholing Lotte Germans. Let op: Wij verzorgen alleen cursussen, masterclasses en symposia in onderwerpen waar evidentie aanwezig of te verwachten is.

Huidige Vacatures

HR-Manager - 24-28 uur per week

De functie

In deze brede, zelfstandige functie ben je sparringpartner voor de directeur en leidinggevenden en aanspreekpunt voor medewerkers in HR-aangelegenheden. Je bestrijkt hierin de volle breedte van het HR-werkterrein:

 • werving & selectie
 • arbeidsvoorwaarden & rechtspositie
 • personeelsbegroting
 • organisatie-inrichting
 • functioneren & ontwikkelen
 • arbo & veiligheid

Je initieert, actualiseert, implementeert en evalueert HR-beleid. Tegelijkertijd draag je zorg voor de uitvoering.

In je werk schakel je voortdurend tussen strategische, tactische en operationele taken. De personeels- en salarisadministratie zijn ondergebracht bij de afdeling Financiën, hiermee werk je nauw samen.

Vind je het interessant om je vermogen om zaken goed te analyseren en op papier te zetten ook breder in te zetten in de organisatie? Dan zijn daarvoor mogelijkheden.

 

Het profiel

We zoeken voor deze functie:

 • Een ervaren,  HBO/WO-opgeleide all-round HR-adviseur;
 • Affiniteit met en gedegen kennis van het arbeidsrecht en de financiële kant van HR;
 • Pro-actieve, zelfstandige en flexibele benadering van je werk;
 • Toegankelijke en betrokken samenwerkingspartner met sterke organisatiesensitiviteit;
 • Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands;
 • Ervaring in een omgeving met hoog opgeleide professionals is een pré.

In het onderwijs is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

De organisatie

SOMT is een toonaangevend opleidingsinstituut voor hoger onderwijs op het gebied van fysiotherapie. Wij bieden een universitaire bacheloropleiding en post-HBO masteropleidingen in de fysiotherapie. Daarnaast geven wij bij- en nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die wetenschappelijk geschoold zijn én in de klinische praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

SOMT heeft ca. 100 medewerkers; in loondienst en op ZZP-basis. SOMT kan door haar focus, omvang en onafhankelijkheid van overheidsfinanciering snel en wendbaar inspelen op ontwikkelingen. Dit geeft een dynamische en innovatieve werkomgeving. Onze cultuur kenmerkt zich door grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid, korte lijnen en informele omgangsvormen.

 

Ons aanbod

Het salaris is, afhankelijk van je opleiding en ervaring, vergelijkbaar met schaal 10/11 van de CAO HBO. SOMT kent een eigen pensioenregeling en een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,19 per kilometer. In eerste instantie word je aangesteld voor een jaar. De intentie is om met elkaar een langdurige samenwerking aan te gaan.

 

Reageren

Ben je geïnteresseerd en pas je in het profiel? Mail dan je motivatie met je cv uiterlijk 13 juni 2021 aan onze huidige HR-manager, Cécile Verheij (c.verheij@somt.nl). Wil je meer weten over de functie? Stuur haar dan een mail met je vraag en je telefoonnummer.

De eerste gesprekken zijn gepland voor 16 juni 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.