Home Over ons Werken bij SOMT

Werken bij SOMT University of Physiotherapy

We zijn een toonaangevend opleidingsinstituut voor HBO en WO onderwijs op het gebied van fysiotherapie. We ontwikkelen en verzorgen opleidingen, nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die ook in de praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

Activiteit verzorgen bij SOMT University of Physiotherapy

Heeft u interesse om een activiteit te verzorgen in het kader van nascholing in de fysiotherapie? Stuur dan een e-mail met de cursus die u graag wilt verzorgen - inclusief een kort persoonlijk profiel - naar onze manager nascholing Lotte Germans. Let op: Wij verzorgen alleen cursussen, masterclasses en symposia in onderwerpen waar evidentie aanwezig of te verwachten is.

Huidige Vacatures


Medewerker Onderwijsondersteuning - 24 uur (verdeeld over 3 dagen)

De werkzaamheden

Als Medewerker Onderwijsondersteuning verzorg je samen met je collega’s de studentenadministratie: van het eerste contact bij inschrijven tot aan de diplomering, gegevensbestanden actueel houden, aanlevering facturatie, bijhouden van de studieresultaten en het aanmaken van diploma’s en certificaten. Je verstrekt informatie aan studenten en docenten en lost vragen en problemen zoveel mogelijk zelf op. Verder ondersteun je de opleidingen met de uitvoering van organisatorische en administratieve taken. Het bureau Onderwijsondersteuning heeft ook een facilitaire taak: zorgen dat lokalen beschikbaar en in orde zijn, opvangen van gastdocenten, optreden als gastvrouw bij symposia en korte cursussen en zorgen dat de voorzieningen voor koffie/thee en lunch in orde zijn.

Het profiel

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een ervaren administratief medewerker met gedegen kennis van Microsoft Office en Excel (HBO-niveau). Ervaring met het studie informatiesysteem OSIRIS en / of leermanagementsysteem Moodle is een pré. Een dienstverlenende instelling is essentieel in deze functie. Je hebt er plezier in om zaken voor studenten en docenten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je werkhouding is pro-actief en oplossingsgericht: je organiseert je eigen werk en zoekt zo veel mogelijk zelf oplossingen voor de problemen waar je tegenaan loopt. Daarbij werk je soepel samen met je collega’s.

Ons aanbod

SOMT is een ambitieuze, professionele organisatie. Je werkt in een klein, betrokken team. Wij bieden een werkomgeving waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en passend voor de sector. We starten met een jaarcontract.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Enige flexibiliteit ten aanzien van werkdagen en werktijden is in deze functie noodzakelijk.

Reageren

Ben je geïnteresseerd en pas je in het profiel? Mail dan je motivatie en je cv onder vermelding van het  onderwerp ‘sollicitatie Medewerker Onderwijsondersteuning’ vóór 2 oktober a.s. aan de HR-manager, Wasoela Gelinos (w.gelinos@somt.nl). Vragen over de procedure kun je ook via dit mailadres stellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.