Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.

Staan er geen geschikte vacatures voor u tussen? Kijk dan ook eens op Jobsearch.nu, FysioVacature.nl of fygo.nl.

Vacature plaatsen

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wilt hebben? Stuur een Word bestand (.doc, .docx), volgens onze template, en stuur deze naar jobboard@somt.nl inclusief het bedrijfslogo (.jpg of .png).

Waarnemend Bekkenfysiotherapeut | 8-36 uur per week
18 april 2024

In verband met zwangerschapsverlof (augustus tot en met december 2024) van onze bekkenfysiotherapeute zijn wij opzoek naar een leuke collega die haar verlof zou willen waarnemen. Mocht je het hierna naar je zin hebben bij ons dan behoort een vast dienstverband (8-36 uur) ook tot de mogelijkheden.

Lees verder
(Geriatrie)Fysiotherapeut | 16-40 uur per week
15 april 2024

Parttime of fulltime beide is mogelijk.

Lees verder
Fysiotherapeut | 28-38 uur per week
12 april 2024
Voor onze moderne fysiotherapiepraktijk in Nieuwegein zoeken wij per direct
een nieuwe collega ter versterking van ons team en een waarnemer voor de zomerperiode.
Lees verder
Bekkenfysiotherapeut | 2-3 dagen per week
10 april 2024

Uren flexibel
Startdatum in overleg

Lees verder
Fysiotherapeut | 2-3 dagen per week
10 april 2024

Uren flexibel
Startdatum bij voorkeur ± 1 mei of in overleg

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o) | 16+ uur per week
05 april 2024

Voor onze praktijk ‘Fysiotherapie Fleminghof Borne’ zijn wij op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut of iemand in opleiding.  Werkuren en dagen in overleg.

Lees verder
Fysio / Manueel therapeut (afstuderende in 2024) | 24-36 uur per week
28 maart 2024

Wat houdt de functie in?

Als manueel therapeut bij Praktijk Leurse Haven ben jij verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses, het uitvoeren van behandelingen en het begeleiden van cliënten. Naast dat wij cliënten echt willen helpen, vinden wij het belangrijk dat er een informele, gemoedelijke sfeer heerst binnen onze praktijk. Binnen onze praktijk staat namelijk de persoonlijke benadering centraal zowel met de cliënt als met jouw collega’s.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut of (bekken)fysiotherapiepraktijk | Minimaal 25 uur per week
25 maart 2024

Bekkenfysiotherapeut of (bekken)fysiotherapiepraktijk gezocht die Bekkenfysiotherapiepraktijk Crolla-Cremers in Gezondheidscentrum Tolakker in Bavel (grenzend aan Breda) wil overnemen. 

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) | 16-36 uur per week
21 maart 2024

Voor onze fysiotherapiepraktijk (Keurmerkpraktijk) in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (i.o.). 

Lees verder
(Kinder)Fysiotherapeut (i.o.) | 0-20 uur per week
12 maart 2024

Pearson is op zoek naar (kinder)fysiotherapeuten (i.o.) die hen willen ondersteunen bij het normeringsonderzoek van de Movement ABC-3-NL.

Lees verder
Manueel therapeut (i.o) | uren per week onbekend
05 maart 2024

Fysiotherapie Hibma is op zoek naar een fulltime fysiotherapeut(e) vanaf 1 april.  

Lees verder
Manueel Therapeut | 32 uur per week
05 maart 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving in de 1e lijn, maar werk je ook graag nauw samen met andere disciplines? Hecht je daarnaast veel waarde aan mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling en gezellige collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor onze praktijk, gevestigd in een gezondheidscentrum, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega Manueel therapeut of i.o. Het gaat om een vaste baan voor 3 - 5 dagen in de week.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut | min. 16 uur per week
27 februari 2024

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut of in de laatste fase van je opleiding? Wil je komen werken in een professioneel en enthousiast team binnen een multidisciplinaire praktijk met 4 vestigingen in de regio? En wil jij samen met ons streven naar het gezamenlijke resultaat; ‘gewoon de beste zorg leveren’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut | 24-30 uur per week
27 februari 2024

Wie is dat leuke team?

Wij zijn FysioPelvis, het bekken(bodem)centrum van de Randstad waar wij dagelijks vrouwen, mannen én kinderen met succes en plezier helpen met klachten in het bekken(bodem)gebied. 

Lees verder
Geriatrie Fysiotherapeut | 40 uur per week
27 februari 2024

We zijn op zoek naar een ondernemende fysiotherapeut gespecialiseerd in de geriatrische patiënt. Als geriatrie fysiotherapeut maak je deel uit van een paramedisch team met fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Op verwijzing of vanuit DTF, geef je advies over de in te zetten behandeling en begeleiding en breng je deze tot uitvoering. De behandeling vindt plaats op de locaties van de praktijk, aan huis of in de zorgcentra waar wij gedetacheerd zijn. Wij werken met bijna alle mogelijke doelgroepen.

Lees verder
Algemeen fysiotherapeut(e) | 16-24 uur per week
14 februari 2024

Wil jij werken in een spiksplinternieuwe fysiotherapiepraktijk? Dan is dit je kans! We zijn op zoek naar een leuke nieuwe collega.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut ( i.o. / algemeen practicus) | 16-40 uur per week
02 februari 2024

Ben jij Bekkenfysiotherapeut, heb jij passie voor je vak en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder. Bij ons kom je werken in een team van gespecialiseerde therapeuten. Wij staan bekend om onze flexibele, patiëntgerichte benadering en minimale wachttijd. Snel hulp bieden, normen en waarden zoals respect, aandacht en je inleven in de client staan daarbij centraal.

Lees verder