Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.

Staan er geen geschikte vacatures voor u tussen? Kijk dan ook eens op Jobsearch.nu, FysioVacature.nl of fygo.nl.

Vacature plaatsen

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wilt hebben? Stuur een Word bestand (.doc, .docx), volgens onze template, en stuur deze naar jobboard@somt.nl

Manueel Therapeut i.o (8-32 uur)
25 mei 2022

Fysio Masters – Eemnes is vanwege onze groei per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Manueel Therapeut of Manueel Therapeut i.o. Heb jij de passie en ambitie om te werken bij de Fysio expert van ‘t Gooi? Dan bieden we jou nu die kans!

Lees verder
Fysio-manueeltherapeut 28-32 uur p/wk
25 mei 2022

Ben jij een enthousiaste fysio-manueeltherapeut met een voorliefde om te werken met mensen met hoofdpijn, kaakklachten en nek-schouder-armklachten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Manueel Therapeut 36-40 uur p/wk
23 mei 2022

Onze groepspraktijk Van Zuilichem Zorg is op zoek naar een enthousiaste collega manueel therapeut om ons team te versterken. De functie betreft werk voor 5 dagen per week, 36 tot 40 uur.

Lees verder
Geriatrie Fysiotherapeut 36-40 uur p/wk
23 mei 2022

Onze groepspraktijk Van Zuilichem Zorg is op zoek naar een enthousiaste collega geriatrisch fysiotherapeut om ons team te versterken. De functie betreft werk voor 5 dagen per week, 36 tot 40 uur.

Lees verder
Geriatrie fysiotherapeut(e) - +/- 20 uur
20 mei 2022

Wat wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een geriatriefysiotherapeut(e) i.o. of afgestudeerd, die in ons gezellige team wil komen werken vanaf begin juli! Iemand die goed kan samenwerken en die het leuk vindt om van andere collega’s meer te leren.

Iemand met een drive om de gezondheidszorg elke dag een beetje beter te maken. Je bent een teamspeler, maar kan goed zelfstandig functioneren.

Lees verder
Fysiotherapeut gezocht in Ermelo - 2-3 dagen
20 mei 2022

Fysioletic Fysiotherapie en Sport is op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut! Heb jij het belang van de patiënt centraal staan? Wil jij graag door ontwikkelen binnen de fysiotherapie? En ben je beschikbaar voor 2 á  3 dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Fysiotherapeut 16-20 uur p/wk
20 mei 2022

Bij WIJKfysio bieden we met elkaar eerstelijns fysiotherapeutische zorg in Leusden,
Woudenberg en Amersfoort. Door onze inzet en (waar nodig) multidisciplinaire
samenwerking, zorgen we dat de patiënten zelfstandig verder kunnen. We bieden hierbij
zorg op maat, mèt aandacht en tijd! 

Als medewerker van WIJKfysio maak je deel uit van een jonge praktijk, als onderdeel van onsexpertisecentrum voor wijk- en ouderenzorg. Wij richten ons met name op patiënten met een complexe hulpvraag, revalidatietrajecten, ouderen en/of valpreventie. Wij bieden op dit moment fysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie, therapie bij duizeligheid, dry needling en revalidatie voor/na knie- en of heupoperaties

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) 12-24 uur
18 mei 2022

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? De Jong en Vitaal- Centrum voor fysiotherapie zoekt: een geregistreerde bekkenfysiotherapeut (of i.o. minimaal 2e jaars) voor 12-24uur per week.

Lees verder
Fysio/masseur Roparun 3, 4, 5 en 6 juni 2022
18 mei 2022

Wij zoeken een fysio of masseur die in weekend van 3, 4, 5 en 6 juni 2022 beschikbaar is en zin heeft om aan te sluiten bij ons team! Een fysio of masseur in opleiding is ook prima! Eventueel tegen een vergoeding!

Lees verder
Collega fysio en/of manueeltherapeut (in opleiding) gezocht - 20 uur pw (juni, juli, aug 2022)
11 mei 2022

Wij zoeken per 1 juni 2022 voor een waarneming, een collega fysio en/of manueeltherapeut (in opleiding) die onze zeer gevarieerde praktijk wil helpen in de maanden juni, juli en augustus voor 20 uur per week. ZZP’ er is mogelijk!

Lees verder
Bekken- of Manueeltherapeut, (af)studerende - 24 uur-fulltime
02 mei 2022

Ben jij een bekken- of manueeltherapeut, gaat je starten of ben je al bezig met de opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Algemeen Fysiotherapeut - 24 uur
02 mei 2022

Free Motion Fysiotherapie is vanaf 1 juni op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut voor onze praktijk in Zoetermeer. Exacte begindatum kan worden overlegd. We zoeken een collega voor drie dagen per week op ZZP-basis. Beschikbare werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

Lees verder
Manueel Therapeut (i.o.) – uren in overleg
29 april 2022

Vanwege de groei van onze praktijk zijn wij van De Fysio Ladavid op zoek naar een parttime/fulltime collega Manueel Therapeut/ Manueel Therapeut i.o. (aantal uren zijn in overleg). 

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract (op ZZP-basis is ook mogelijk).

Lees verder
Coördinerend Fysiotherapeut(e) - 24-36 uur pw
28 april 2022

Ben jij een gedreven en ondernemende fysiotherapeut die graag samenwerkt met verschillende zorgprofessionals in een gezondheidscentrum vol doorgroeimogelijkheden? Streef jij naar hoge kwaliteit fysiotherapie en wil jij samen bouwen aan een sterke afdeling fysiotherapie binnen het gezondheidscentrum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Fysiotherapeut(e) - 24-36 uur pw
28 april 2022

Ben jij een gedreven en ondernemende fysiotherapeut die graag samenwerkt met verschillende zorgprofessionals in een gezondheidscentrum vol doorgroeimogelijkheden? Streef jij naar hoge kwaliteit fysiotherapie en wil jij samen bouwen aan een sterke afdeling fysiotherapie binnen het gezondheidscentrum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Geriatriefysiotherapeut / fysiotherapeut met affiniteit voor geriatrie - 2 dagen pw evt. uitbreiding van uren
26 april 2022

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een professioneel en hecht team? In een gezellige praktijk in het midden van het land met (bijna) alle specialisaties? Waar klantvriendelijkheid en een ontspannen sfeer kernwaarden zijn?

Lees verder
Fysiotherapeut met affiniteit voor de oudere patiënt - 24-32 uur
22 april 2022

Kun jij niet kiezen tussen de 1e en 2e lijn? Ben je gecharmeerd van de oudere patiënt, maar vind je het ook leuk om die jonge sporter te helpen? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut met affiniteit voor de oudere patiënt. Specialisatie Geriatrie is een pre! Ben je op zoek naar een leuke uitdaging dan hebben wij de ideale functie.

Lees verder
Waarneming Algemeen fysiotherapeut / Manueel therapeut - uren in overleg
15 april 2022

Hoera, onze collega Linda is zwanger! Daarom hebben wij in onze, moderne, multidisciplinaire fysiotherapiepraktijk en medisch training centrum in Leiderdorp plek voor een waarnemer voor een aantal dagen in de week in de periode van half juli – eind oktober 2022.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut waarneming 16 uur
13 april 2022

Zwangerschapswaarneming juli t/m december 2022

In verband met een zwangerschap, zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut voor een zwangerschapswaarneming bij een leuk en gezellig team in Soest-Zuid, in de periode van 25 juli t/m begin december 2022. Over de exacte begin- en einddatum kan worden overlegd of eventueel worden verlengd. De waarneming zal voor 16 uur per week zijn.

Lees verder
Manueel Therapeut (i.o.) 24-32 uur
12 april 2022

Manueel therapeut gezocht!

Ben jij een (bijna) afgestudeerde manueel therapeut en wil je werken om bij een jonge en moderne praktijk in hartje Amsterdam? Dan zoeken wij jou!

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) 16 - 24 uur
05 april 2022

Door onze samenwerking binnen FGN Friesland met TIGRA Heerenveen zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (i.o.). We hebben een enthousiast en multidisciplinair team en zien de bekkenfysiotherapie als een belangrijke, groeiende specialisatie binnen onze praktijk

Lees verder
(Geriatrie)fysiotherapeut - 16-40 uur
30 maart 2022

Ben jij als fysiotherapeut gemotiveerd om in de ouderenzorg te werken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Ben je al Geriatrie-fysiotherapeut of ben je bereid de opleiding te volgen? Kom dan ons enthousiaste team versterken!

Lees verder
Fysiotherapeut/manueel therapeut - fulltime
29 maart 2022

Heb je zin in een toffe nieuwe baan bij een praktijk die graag in jou investeert? Wil je graag samenwerken met een warm en kundig team van collega’s en niet alleen onderdeel zijn van ons team maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen? Dan is dit jou kans.

Ter versterking van ons multidisciplinair team zijn wij bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid op zoek naar een gedreven fysiotherapeut/ manueel therapeut voor een fulltime dienstverband.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (in opleiding) - uren in overleg
29 maart 2022

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega bekkenfysiotherapie (in opleiding) die ons team wil komen versterken voor een waarneming tijdens zwangerschapsverlof en mogelijk daarna tijdens het ouderschapsverlof.

Kernpraktijken Fysiotherapie Beemster is een leuke en ruime praktijk met 7 collega's die beschikken over diverse specialisaties. We gebruiken elkaars expertise en werken graag samen. Voor meer algemene info; www.kernpraktijken.nl of bel met onze assistente 0299-683988.

Lees verder
Geregistreerd Bekkenfysiotherapeut(e) of Bekkentherapeut(e) i.o. - uren in overleg
24 maart 2022

Fysioplus Oss is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie, sinds 2016 gevestigd binnen gezondheidscentrum Plein Zwanenberg. Onze praktijk richt zich op een aantal specialistische domeinen rondom bekken(bodem) fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, manuele therapie, hart-, vaat- longrevalidatie en psychosomatische fysiotherapie. Op dit moment werken 10 fysiotherapeuten en 1 administratief medewerker binnen onze praktijk. 

Door groei van onze praktijk binnen het domein bekkentherapie zijn we op zoek naar:

 

EEN GEREGISTREERD BEKKENFYSIOTHERAPEUT(E) OF BEKKENTHERAPEUT(E) IN OPLEIDING

Lees verder
Orofaciaal Fysiotherapeut (i.o) Master/Crafta - uren in overleg
24 maart 2022

Fysioplus Oss is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie, sinds 2016 gevestigd binnen gezondheidscentrum Plein Zwanenberg. Onze praktijk richt zich op een aantal specialistische domeinen rondom bekken(bodem) fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, manuele therapie, hart-, vaat- longrevalidatie en psychosomatische fysiotherapie. Op dit moment werken 11 fysiotherapeuten, 1 ergotherapeut en 1 administratief medewerker binnen onze praktijk. 

Door groei van onze praktijk binnen het domein orofaciaal zijn we op zoek naar:

 

EEN OROFACIAAL FYSIOTHERAPEUT (i.o) MASTER / CRAFTA

Lees verder
Ben jij een Enthousiaste Fysiotherapeut(e)? - uren in overleg
24 maart 2022

Ben jij een Enthousiaste Fysiotherapeut(e)?

Dienstverband: mogelijkheid tot vast dienstverband

Fulltime/parttime: beide mogelijk, fulltime heeft voorkeur

Ervaring: nvt

Specialisme: Algemeen fysiotherapeut

Lees verder
Bekkenfysiotherapie (i.o.) - uren in overleg
16 maart 2022

Collega bekkenfysiotherapie (i.o.) gezocht!

Onze praktijk is vanwege groei van het aantal patiënten met bekkenproblematiek op zoek naar een nieuwe collega.

Lees verder
Manueel therapeut en/of Bekken fysiotherapeut - uren in overleg
15 maart 2022

Voor onze fysiotherapie praktijk in Zwolle zijn we zo snel mogelijk op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige manueel of bekken therapeut (of nog in opleiding) voor 16-20 uur per week. Wil jij werken bij een praktijk met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Lees verder
Algemeen Fysiotherapeut of Manueeltherapeut (i.o.) - 24-36 uur
14 maart 2022

VACATURE 

ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT  
of
MANUEELTHERAPEUT (i.o.)

vanaf juni / juli 2022
24 – 36 uur per week

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (Amsterdam) - 36 uur
08 maart 2022

In verband met mijn aankomende pensionering zijn we op zoek naar een geregistreerd bekkenfysiotherapeut, of in de laatste fase van de opleiding zit, die bij voorkeur ook belangstelling heeft om te gaan deelnemen aan onze maatschap.

Lees verder
Bekkenfsyiotherapeut (Terneuzen) - uren in overleg
08 maart 2022

Gemotiveerde collega fysiotherapeut met interesse voor bekkenfysiotherapie gezocht voor voltijdse of deeltijdse job op zelfstandige basis (ZZP’er).

Of collega bekkenfysiotherapeut gezocht voor voltijdse of deeltijdse job op zelfstandige basis (ZZP’er).

Lees verder
Orofaciale fysiotherapeut (Gorinchem) - 36 uur
07 maart 2022

Jij stelt de cliënt altijd centraal! Elke cliënt is voor jou uniek en kan rekenen op jouw zorg en aandacht. Als fysiotherapeut bied je niet alleen de noodzakelijke zorg, maar combineer je die met de revalidatiedoelen en de zorgbehoeften van de cliënt. Deze mensgerichte zorg maakt het verblijf in een therapeutisch klimaat toch prettig en gastvrij. Hiermee draag je direct bij aan de uitstekende zorg die Rivas Zorggroep levert. Precies dat is waarom jij op zoek bent naar deze functie.

Lees verder
Manueel therapeut (i.o.) Apeldoorn - uren in overleg
03 maart 2022

 

Ben jij een Manueel therapeut, of ben je al bezig met de opleiding of wil je met deze gaan starten? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - 16-24 uur
18 februari 2022

Ben jij bekkenfysiotherapeut/algemeen practicus? Heb jij passie voor je vak en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder.

Lees verder