Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.

Staan er geen geschikte vacatures voor u tussen? Kijk dan ook eens op Jobsearch.nu, FysioVacature.nl of fygo.nl.

Vacature plaatsen

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wilt hebben? Stuur een Word bestand (.doc, .docx), volgens onze template, en stuur deze naar jobboard@somt.nl

Manueel therapeut op Sint Maarten - 38 uur
01 augustus 2022

Wij zijn een klein team op het zonnige Caribische eiland Sint Maarten.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.)
28 juli 2022

Wij zijn Fysiom, een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast hebben we een osteopaat en 2 orofaciale therapeuten binnen onze gelederen. We zijn gevestigd in een sport medisch centrum waarin we nauw samenwerken met sportartsen en orthopeden. Dit Sportmedisch Centrum is een buitenpoli van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

Lees verder
Manueel therapeut - 32 uur
26 juli 2022

Wegens toenemende drukte en continue groei zijn wij op zoek naar een Manueel therapeut voor onze locatie(s) in Lelystad. Werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 32 uur
26 juli 2022

Wegens toenemende drukte en continue groei zijn wij op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut voor onze locatie(s) in Lelystad. Werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald.

Lees verder
(Kinder-)Bekkenfysiotherapeut (i.o) - uren in overleg
14 juli 2022

We zijn per 1 september op zoek naar een gedreven Kinderbekkenfysiotherapeut (i.o.) of bekkenfysiotherapeut (i.o.) die ons gezellige bekkenteam komt versterken. Binnen onze praktijk, Rayer Healthcare, kom je te werken in de 1e lijn in onze praktijk in Gouda maar zal je ook als (kinder)bekkenfysiotherapeut samen met jouw collega’s in de 2e lijn werken in het Groene Hart ziekenhuis (GHZ) gelegen aan de overkant van de praktijk. 

Lees verder
Algemeen Fysiotherapeut - 32 uur
11 juli 2022

Wegens toenemende drukte en continue groei zijn wij op zoek naar een (Algemeen) Fysiotherapeut. Het betreft een functie waarbij we jou 32 uur per week inzetten. Werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald. Je bent werkzaam vanuit verschillende locaties in Lelystad.

Lees verder
Oedeemtherapeut (gespecialiseerd in MLDV) 16 – 32 uur
11 juli 2022

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd oedeemtherapeut die gespecialiseerd is in manuele lymfedrainage. Jij wordt onderdeel van een enthousiast en voornamelijk jong team fysiotherapeuten op onze vestiging in de Hanzeborg en/of de Botter, waar je een eigen behandelkamer ter beschikking hebt.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - 6-12 uur
08 juli 2022

Ben jij een bekkentherapeut, of ben je al bezig met de opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Manueel Therapeut (i.o)
06 juli 2022

Fysiotherapeut/Manueel Therapeut, uren bespreekbaar en opbouw mogelijk tot full-time.

Lees verder
Master Psychosomatische Fysiotherapie
23 juni 2022

Word jij ook, net als wij, geïntrigeerd door de ’complexiteit van aanhoudende lichamelijke
klachten'? Ga jij ook, samen met de patiënt, op zoek naar de onderliggende oorzaken van
een afwijkend beloop? Kijk jij ook naar de complexe relaties tussen fysieke, psychische en
sociale factoren? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - 20+ uur
13 juni 2022

Als gevolg van de groeiende hoeveelheid patiënten die we via verloskundigen, urologen, gynaecologen en huisartsen krijgen aangemeld, zijn we dringend op zoek naar een ambitieuze Master Bekkenfysiotherapeute. Drijvende kracht achter dit specialisme is Carmen Engbersen. Zij heeft de missie om de praktijk verder te ontwikkelen en kan jouw hulp daar goed bij gebruiken.

Lees verder
Fysiotherapeut / fysio-manueeltherapeut - 32-40 uur
09 juni 2022

Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Zoek je werk in de eerste lijn waarbij orthopedische klachten jouw interesse hebben? Bij een actieve patiëntenpopulatie in een praktijk met unieke mogelijkheden om je vak uit te oefenen en je te verdiepen? Kom werken bij OTC Gooi en Vechtstreek.

Lees verder
Kinderfysiotherapeut - 24-28 uur
09 juni 2022

WIJ ZIJN BEZIG MET UITBREIDING VAN ONS KINDERFYSIOTHERAPEUTISCH CENTRUM EN ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Lees verder
Sportfysiotherapeut (of gevorderd i.o.) - uren in overleg
08 juni 2022

Wij zijn op zoek naar een SPORTFYSIOTHERAPEUT (of gevorderd i.o.) ter versterking van ons team.
Wil je deel uitmaken van een gedreven en gezellig team in een interdisciplinaire setting? Vind jij het belangrijk om te blijven groeien in kennis en mee te denken over het verbeteren van de zorgkwaliteit? Dan kan Verheul & Weerman Fysiotherapeuten zomaar de nieuwe stap in je carrière zijn. 

Lees verder
Manueel Therapeut - uren in overleg
08 juni 2022

Wij zijn op zoek naar een manueeltherapeut (of gevorderd i.o.) ter versterking van ons team.
Wil je deel uitmaken van een gedreven en gezellig team in een interdisciplinaire setting? Vind jij het belangrijk om te blijven groeien in kennis en mee te denken over het verbeteren van de zorgkwaliteit? Dan kan Verheul & Weerman Fysiotherapeuten zomaar de nieuwe stap in je carrière zijn.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - 32 uur
31 mei 2022

Ben je een (bijna afgestudeerde) bekkenfysiotherapeut en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Vind je het leuk om in een jong, gezellig, dynamisch team met diverse specialisaties te werken? Ben je goed in (multidisciplinaire) samenwerking? Wil je kansen krijgen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de aandachtsgebieden die je zelf leuk vindt?

 Als je bovenstaande vragen met 'ja' kan beantwoorden zijn we op zoek naar jou!

Lees verder
Manueel therapeut (i.o.) - 32 uur
31 mei 2022

Ben je een (bijna afgestudeerde) manueel therapeut en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Vind je het leuk om in een jong, gezellig, dynamisch team met diverse specialisaties te werken? Ben je goed in (multidisciplinaire) samenwerking? Wil je kansen krijgen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de aandachtsgebieden die je zelf leuk vindt?

Dan zouden wij het erg leuk vinden als je op deze vacature reageert!

Lees verder
Algemeen Fysiotherapeut of manueeltherapeut (evt. i.o.) 10-20 per week
30 mei 2022

Ben jij een ( bijna ) afgestudeerde enthousiaste  fysiotherapeut of manueeltherapeut en wil je komen werken in een gezellige  fysiotherapiepraktijk in centrum Schijndel. Vanaf medio augustus ben ik op zoek naar een fysiotherapeut voor mijn praktijk voor Fysiotherapie-en manuele therapie . Er is voldoende ruimte om ervaring op te doen, als fyio-of manueeltherapeut, bij mij in de praktijk.

Lees verder
Manueel Therapeut (i.o.) - 20-32 uur
26 mei 2022

Afwisselende werkzaamheden als Manueel Therapeut (60%) en Fysiotherapeut (40%) op ZZP-basis.

Lees verder
Manueel Therapeut i.o (8-32 uur)
25 mei 2022

Fysio Masters – Eemnes is vanwege onze groei per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Manueel Therapeut of Manueel Therapeut i.o. Heb jij de passie en ambitie om te werken bij de Fysio expert van ‘t Gooi? Dan bieden we jou nu die kans!

Lees verder
Geriatrie fysiotherapeut(e) - +/- 20 uur
20 mei 2022

Wat wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een geriatriefysiotherapeut(e) i.o. of afgestudeerd, die in ons gezellige team wil komen werken vanaf begin juli! Iemand die goed kan samenwerken en die het leuk vindt om van andere collega’s meer te leren.

Iemand met een drive om de gezondheidszorg elke dag een beetje beter te maken. Je bent een teamspeler, maar kan goed zelfstandig functioneren.

Lees verder
Fysiotherapeut gezocht in Ermelo - 2-3 dagen
20 mei 2022

Fysioletic Fysiotherapie en Sport is op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut! Heb jij het belang van de patiënt centraal staan? Wil jij graag door ontwikkelen binnen de fysiotherapie? En ben je beschikbaar voor 2 á  3 dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Fysiotherapeut 16-20 uur p/wk
20 mei 2022

Bij WIJKfysio bieden we met elkaar eerstelijns fysiotherapeutische zorg in Leusden,
Woudenberg en Amersfoort. Door onze inzet en (waar nodig) multidisciplinaire
samenwerking, zorgen we dat de patiënten zelfstandig verder kunnen. We bieden hierbij
zorg op maat, mèt aandacht en tijd! 

Als medewerker van WIJKfysio maak je deel uit van een jonge praktijk, als onderdeel van onsexpertisecentrum voor wijk- en ouderenzorg. Wij richten ons met name op patiënten met een complexe hulpvraag, revalidatietrajecten, ouderen en/of valpreventie. Wij bieden op dit moment fysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie, therapie bij duizeligheid, dry needling en revalidatie voor/na knie- en of heupoperaties

Lees verder