Home Expertisecentrum Werken als fysiotherapeut

Werken bij onze samenwerkingspartners

In het overzicht hieronder vindt u vacatures binnen ons netwerk van studenten en samenwerkingspartners. Bent u dus op zoek naar een functie als fysiotherapeut? Bekijk dan onderstaand overzicht en solliciteer!

Let op, dit zijn géén vacatures bij SOMT University of Physiotherapy; u solliciteert rechtstreeks bij de betreffende partner of praktijk.

Staan er geen geschikte vacatures voor u tussen? Kijk dan ook eens op Fydalo.nl, FysioVacature.nl of fygo.nl.

Heeft u zelf een vacature die u geplaatst wil hebben? Vul de template in en stuur deze naar jobboard@somtuniversity.nl.

Bekkenfysiotherapeut - 12-16 uur
02 december 2021

Welke student bekkenfysiotherapie/aankomend bekkenfysiotherapeut zou, in verband met pensionering, 12 tot 16 uur aan de slag willen bij Fysiotherapie De Prinsenhof te Zandvoort?

Lees verder
Manueel Therapeut - 16 uur
07 augustus 2021

Ben jij manueel therapeut, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega in Amsterdam.

Lees verder
Manueel Therapeut - 32-36 uur
07 augustus 2021

Wij zijn per direct opzoek naar een manueeltherapeut (i.o. of interesse tot) ter uitbreiding van de vakgroep manuele therapie voor 32-36 uur.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 20 uur
07 augustus 2021

Wij zoeken per direct een bekkenfysiotherapeut (i.o. of interesse tot) ter uitbreiding van de vakgroep bekkenfysiotherapie voor minimaal 20 uur.

Lees verder
Algemeen Fysiotherapeut - 30-35 uur
07 augustus 2021

We zoeken voor onze locatie in Maarssen een algemeen fysiotherapeut die naast reguliere fysiotherapie ook met fysiofitness groepen aan de slag wil gaan.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - uren in overleg
01 augustus 2021

Ter overname aangeboden: maatschapsdeel in een praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam Nieuw West. Dienstverband is ook bespreekbaar!

Lees verder
Manueel Therapeut - Maatschapsdeel & Full-time
23 juli 2021

In een goedlopende fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Zuid zoeken wij een nieuwe maat, voor de vervanging van de huidige manueel therapeut.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - uren in overleg
23 juli 2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven geregistreerde bekkenfysiotherapeut of een bekkenfysiotherapeut in opleiding (aantal uren in overleg) voor onze praktijk in Amsterdam. 

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.) - 20 uur
16 juli 2021

Bekkenzorg Kollum & Zuidhorn zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige bekkenfysiotherapeut (i.o.) die onze praktijken de komende maanden kan ondersteunen i.v.m. het uitvallen van een collega.

Lees verder
Fysiotherapeut i.o. - 's Avonds & Zaterdagochtend
15 juli 2021

Per september zoeken wij een sportverzorger voor voetbalteams, in de avond en zaterdag ochtend.

 

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 10-16 uur
09 juli 2021

Op korte termijn zoeken wij en geregistreerd bekkenfysiotherapeut (een master is geen must) bij Fysio-Vitaal, een dynamische praktijk in Nieuw-Amsterdam (gemeente Emmen) met meerdere specialisaties en aandachtsgebieden.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 16 uur
09 juli 2021

PelviPlus Bekkenfysiotherapie is op zoek naar een collega bekkenfysiotherapeut (geregistreerd) die enthousiast wordt bij het idee om zelfstandig te werken en met leuke collega’s een team te vormen in de Duin- en Bollenstreek.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 8-16 uur
09 juli 2021

Door groei van onze praktijk binnen het domein bekkentherapie zijn we op zoek naar een geregistreerd bekkenfysiotherapeut, voor1 à 2 dagen per week

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - twee dagdelen
02 juli 2021

FysioBrummen is op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en betrokken bekkenfysiotherapeut of in opleiding hiervoor. Uitbreiding van de uren is mogelijk.

 

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 24 uur
01 juli 2021
Ben je werkzaam (liefst met een aantal jaren ervaring) als bekkenfysiotherapeut? Wil je vanaf juli komen werken in een leuke praktijk met verschillende diverse specialisaties in Doetinchem? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
Algemeen Fysiotherapeut - 32 uur
01 juni 2021

Door vertrek van een van onze medewerkers en de groei van de praktijk zoeken wij per 1 juni 2021 een nieuwe collega voor onze locatie Vianen in loondienstverband.

Lees verder
Algemeen of MSc Sport/Manueel Therapeut - 20-30 uur
30 mei 2021

Voor onze sportpraktijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar een nieuw collega binnen de fysiotherapie.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 8 uur
30 mei 2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, deskundige bekkenfysiotherapeut. Als je voor minder uren beschikbaar bent of in opleiding bent tot bekkenfysiotherapeut en graag bij ons wilt komen werken vragen we je ook te reageren. Dan kunnen we in onderling overleg bespreken hoe we dit vorm kunnen geven.

Lees verder
(Master) Manueel Therapeut - 36 uur
26 mei 2021

Bij Laan 7 werken we elke dag met veel passie aan gezondheid! Doe jij dat ook als manueel therapeut (of master manueel therapeut i.o.)?

Lees verder
Geriatriefysiotherapeut (in opleiding) - uren in overleg
26 mei 2021

Ter uitbreiding van ons team is Fysiotherapie Mantinghcentrum op zoek naar een Geriatrie fysiotherapeut (of in opleiding) 

Lees verder
(Master) Bekkenfysiotherapeut - 32-36 uur
26 mei 2021

Bij Laan 7 werken we elke dag met veel passie aan gezondheid! Doe jij dat ook als manueel therapeut (of master manueel therapeut i.o.)?

Lees verder
Manueel Therapeut - 12-20 uur
19 mei 2021

Zelfstandig aan de slag als manueel therapeut? Deze goedlopende praktijk in hartje Amsterdam biedt de oplossing voor je!

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut - 10-30 uur
19 mei 2021

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut die aan de slag wil in de regio Utrecht.

Lees verder
(Master) Bekkenfysiotherapeut - 32-36 uur
19 mei 2021

Bij Fysio Donders werken wij met een gedreven en ambitieus team. Wij zijn per direct op zoek naar jou om ons team te komen versterken in Arnhem en Velp.

Lees verder
Manueel Therapeut - 32-40 uur
19 mei 2021

We bieden je een functie voor 32-40 uur per week in Amsterdam, op een sportieve, leuke werkplek in een enthousiast en verantwoordelijk team waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

Lees verder
Geriatriefysiotherapeut - 32-40 uur
15 mei 2021

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega geriatriefysiotherapeut (i.o.) (m/v) voor 32-40 uur per week vanaf 1 juni 2021.

Lees verder
Bekkenfysiotherapeut (i.o.)
26 oktober 2020

Per direct  gevraagd: bekkenfysiotherapeut (i.o)

Fysio Active is een innovatieve en dynamische praktijk met twee vestigingen, één in Bergen op Zoom en één in Huijbergen. Wij zijn een dynamische pluspraktijk met een uitgebreid aanbod aan specialisaties.

Binnen 2 jaar gaan wij ons vestigen in een nieuw gezondheidscentrum (in oprichting) waarin multidisciplinaire samenwerking centraal zal staan!

In verband met de grote aanloop van patiënten voor bekkenfysiotherapie willen wij ons team versterken met een extra bekkenfysiotherapeut.

De praktijk heeft een groot multidisciplinair netwerk waardoor veel patiënten via verwijzing van medisch specialisten bij ons binnenkomen.  Zowel parttime als fulltime dienstverband is mogelijk. Het aantal werkuren is te verdelen over de week (bij voorkeur ook 1 avond).

Lees verder
Kinderfysiotherapeut (i.o.)
26 oktober 2020

Per direct gevraagd: kinderfysiotherapeut (i.o)

Fysio Active is een innovatieve en dynamische praktijk met twee vestigingen, één in Bergen op Zoom en één in Huijbergen. Wij zijn een dynamische pluspraktijk met een uitgebreid aanbod aan specialisaties. Binnen 2 jaar gaan wij ons vestigen in een nieuw gezondheidscentrum (in oprichting) waarin multidisciplinaire samenwerking centraal zal staan! In verband met deze nieuwe ontwikkelingen en daarmee samenwerkingsmogelijkheden met overige disciplines binnen het centrum willen wij nu alvast ons team versterken met een kinderfysiotherapeut (i.o.). De praktijk heeft een groot multidisciplinair netwerk waardoor veel patiënten via verwijzing van medisch specialisten bij ons binnenkomen. Zowel parttime als fulltime dienstverband is mogelijk. Het aantal werkuren is te verdelen over de week (bij voorkeur ook 1 avond).

Lees verder
Geriatriefysiotherapeut Nuenen
26 oktober 2020

Vacature geriatriefysiotherapeut Nuenen, per direct 1-1-2021

Lees verder
Physiotherapist
26 oktober 2020

FysioAnders is looking for a physiotherapist to work in our practice in Amsterdam. Someone willing to learn our therapeutic approach and treatment techniques.

Lees verder
Manueel therapeut (i.o.) Brabant
19 oktober 2020

Voor onze praktijk in Hoeven en in Breda zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste collega Manueel Therapeut (i.o.)

Lees verder
Manueel Therapeut omgeving Arnhem
19 oktober 2020

De experts bij Fysio Donders voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie in een team met een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 3 locaties en hebben diverse specialisaties en disciplines in huis zoals ergo- en oefentherapie.

Lees verder
Fysiotherapeut of manueel therapeut Volendam
13 oktober 2020

Versterking gezocht!

Voor onze praktijk in Volendam zoeken wij een fysiotherapeut of manueeltherapeut (i.o.) om ons team te versterken. Fysio Duin+ bestaat al 40 jaar en is een begrip in Volendam e.o.
Met 9 fysiotherapeuten met verschillende masters verdeeld over 2 locaties zijn wij één van de grotere aanbieders van fysiotherapie in de regio.
Ter vervanging van een vertrekkende collega zoeken wij vanaf november een enthousiaste, flexibele en ambitieuze therapeut die graag wil opbouwen naar fulltime.

Lees verder
Manueel therapeut Eersel
05 oktober 2020

Fysio-manueeltherapeut gezocht per 1 november.

Lees verder
Manueel Therapeut Oss
05 oktober 2020

Ondernemende en actieve manueeltherapeut(e) 24 uur 

Ben jij op zoek naar een baan waar je zelf iets moois van kunt maken? Naar collega’s die de lat hoog leggen? En naar een praktijk waar vakmanschap, enthousiasme en teamwork hand in hand gaan?

Dan hebben we goed nieuws. Medifit (gevestigd in Oss) is namelijk samen op zoek naar een manueel therapeut.

Lees verder
Manueeltherapeut Goirle
05 oktober 2020

Wij zoeken een TOPPER om ons team in Goirle te versterken!  Met het naderend pensioen van een collega Fysiotherapeut-Manueeltherapeut komt er in onze praktijk ruimte voor een nieuwe collega. Onze praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Oranjeplein Goirle.

Lees verder