Home Over ons Samenwerkingen

SOMT University of Physiotherapy werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen en instanties in binnen- en buitenland.

Maastricht University

SOMT University of Physiotherapy werkt voor de WO bachelor opleiding Fysiotherapie samen met de Faculteit 'Health, Medicine and Life Sciences' van Maastricht University.

De Maastricht University is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar ruim 16.000 studenten en 4.000 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel, internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs.

Dankzij de hoge kwaliteit van het onderzoek en onderwijs, maar ook een sterke maatschappelijke oriëntatie, heeft de universiteit in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd. Ze wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

Vrije Universiteit Brussel

SOMT University of Physiotherapy werkt voor de WO masteropleidingen samen met de Vrije Universiteit Brussel.

Philips

Is reeds decennia een vaste partner van SOMT University of Physiotherapy en voorziet de opleidingen van hoogtechnologische apparatuur die voor onderwijs en onderzoek nodig is.

Enraf-Nonius

Enraf-Nonius is al meer dan 90 jaar marktleider op het gebied van dienstverlening en producten in de fysiotherapiebranche. Als een effectieve, toonaangevende wereldleider ontwikkelt Enraf-Nonius innovatieve kwaliteitsproducten en opleidingen voor moderne bewegingsspecialisten. Op deze manier wil Enraf-Nonius graag bijdragen aan een langer, gezonder en gelukkiger leven voor de mens

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

SOMT University of Physiotherapy is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Het KNGF is dé overkoepelende vereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland en beheert het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL). Het KNGF behartigt belangen, borgt kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan haar leden.

Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

SOMT University of Physiotherapy is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Met het NRTO-keurmerk laten leden zien dat voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hierop te zijn getoetst door een externe certificerende instelling. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is transparant over producten en diensten, biedt adequate dienstverlening, kent een professionele omgang met klanten, heeft deskundig personeel en meet de klanttevredenheid.

Pelvic Education

In samenwerking met SOMT Pelvic Education bieden we in Interlaken (Zwitserland) de Master Bekkenfysiotherapie en vervolgonderwijs bekkenfysiotherapie aan.

Keurmerk Fysiotherapie

We werken samen met het keurmerk Fysiotherapie, waardoor onze nascholing cursisten punten behalen voor accreditatie.