Home Over ons Over Amersfoort

SOMT University of Physiotherapy is gevestigd in de stad Amersfoort. Houd je van kleinschalig, gevarieerd en gezellig? Dan is Amersfoort de stad voor jou. Bij ons bevind je je in het woon- en werkgebied 'de Hoef' en met 10 minuten fietsen ben je in de prachtige binnenstad.

Amersfoort is niet alleen de stad met historische monumenten zoals de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren, maar er is ook een groot aanbod aan evenementen, leuke winkels, gezellige pleinen en kroegen.

Ontdek Amersfoort zelf! Zie bijvoorbeeld hoe mooi en leuk de stad is door het Instagram account te volgen. En volg Amersfoort ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de leukste evenementen.

Wil je de stad leren kennen? Dan hebben wij een paar aanraders voor je!

Eten en drinken

In Amersfoort zijn heel veel leuke plekjes waar je lekker iets kunt eten of drinken. Ga jij voor een Hight Tea of voor een barbecue op het stadsstrand?

Shoppen

In Amersfoort kun je heerlijk shoppen. Je vindt voor ieder wat wils! Van gespecialiseerde boetiekjes tot de grotere merken.

Bioscopen

Filmpje pakken? Dan kan op twee plekken: bij Pathé Eemplein  of VUE Amersfoort.

Festivals

Festivals zijn er genoeg! Denk maar aan Into the Woods, Lepeltje Lepeltje of Kannen & Kruiken.

Tijd voor Amersfoort

Voor alle tips kijk je op www.tijdvooramersfoort.nl. Bekijk de UITagenda om te zien wat er allemaal te doen is in de stad en regio.

Wonen in Amersfoort

Wil jij graag wonen in de stad waar je studeert? Bekijk dan zeker de website wonen in Amersfoort. Hier vind je alle informatie over studeren en wonen in Amersfoort. Met aansprekende voorbeelden van andere studenten die in Amersfoort wonen.