Home Nieuws Nieuwspagina

Vacature - Facilitair Medewerker

17 november 2023
Vacature - Facilitair Medewerker

Ben jij een gedreven en servicegerichte facilitair medewerker met een passie voor techniek? Wil je een belangrijke rol spelen in het optimaal functioneren van ons mooie opleidingsinstituut? Reageer dan snel, wij zijn op zoek naar je.

Bij SOMT verzorgen we veel verschillende opleidingen op het gebied van fysiotherapie. Onze studenten, docenten en andere medewerkers maken samen van SOMT een levendige omgeving.  Hierbij hebben we iemand nodig die de dagelijkse gang van zaken op rolletjes laat lopen.

We zoeken daarom per direct een

Facilitair Medewerker

24 - 40 uur

Jouw werkzaamheden

Als Facilitair Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken die bijdragen aan een goed functionerende en veilige onderwijsomgeving. Je bent een onmisbare schakel in het onderwijs binnen SOMT. Je beheert onze onderwijsruimtes en praktijkzalen. Je bent trots op de gebouwen van SOMT en kent deze als geen ander. Je zorgt ervoor dat de onderwijsruimten gereed zijn voor specifieke lessen, staat docenten bij met elektronische apparatuur, en bent aanspreekbaar voor studenten en docenten met vragen over voorzieningen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Het onderhouden en schoonmaken van de koffiezetapparaten.
  • Het opruimen van het terrein en gebouwen.
  • Het plaatsen van meubilair en inventaris.
  • Het verzorgen van catering.
  • Het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen, of je zorgt ervoor dat dit gebeurt door medewerkers die de klus uitvoeren.
  • Het op verzoek opvragen van offertes, het bijdragen aan gesprekken met (potentiële) leveranciers/aannemers en het monitoren van de uitvoering van hun werkzaamheden.
  • Het signaleren van onveilige situaties, gebreken en onvolkomenheden en het (waar mogelijk) direct verhelpen ervan.
  • Het uitgeven/innemen van sleutels en beveiligingstags en de registratie ervan.
  • Bedrijfshulpverlening (BHV) bij calamiteiten en het beheer van de Brandmeldinstallatie (BMI).
  • De bereikbaarheid voor het externe beveiligingsbedrijf bij meldingen (ook buiten werktijd).

Jouw profiel
Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met een mbo-opleiding (in een technische richting). Je bent in het bezit is van een BHV-diploma, of bent bereid deze te behalen. We waarderen een dienstverlenende instelling en verwelkomen kandidaten met ervaring in of affiniteit met het onderhouden van gebouwen en apparatuur. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent daadkrachtig, stressbestendig, nauwkeurig en hygiënisch.  Je bent flexibiliteit met betrekking tot beschikbaarheid, af en toe op zaterdag werken hoort erbij.
Ons aanbod
Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin je een belangrijke rol speelt in het ondersteunen van ons onderwijs. SOMT is een ambitieuze, professionele organisatie met een klein en betrokken team. We moedigen eigen inbreng aan en bieden een salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring, passend voor de sector en varieert van € 1.450 to € 3.418 per maand. We starten met een jaarcontract.
Jouw reactie
Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast om bij te dragen aan onze mooie leeromgeving? Mail dan je motivatie en je cv onder vermelding van het onderwerp ‘Facilitair Medewerker’ vóór 10 maart 2024 a.s. aan Lotte Germans (hr@somt.nl). Vragen over de procedure kun je ook via dit mailadres stellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.