Home Nieuws Nieuwspagina

Fysio / Manueel therapeut (afstuderende in 2024) | 24-36 uur per week

28 maart 2024
Fysio / Manueel therapeut (afstuderende in 2024) | 24-36 uur per week

Wat houdt de functie in?

Als manueel therapeut bij Praktijk Leurse Haven ben jij verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses, het uitvoeren van behandelingen en het begeleiden van cliënten. Naast dat wij cliënten echt willen helpen, vinden wij het belangrijk dat er een informele, gemoedelijke sfeer heerst binnen onze praktijk. Binnen onze praktijk staat namelijk de persoonlijke benadering centraal zowel met de cliënt als met jouw collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent parttime of fulltime (24 – 36 uur: dinsdag t/m vrijdag) en minimaal één avond in de week beschikbaar en wordt enthousiast om aan de slag te gaan binnen Praktijk Leurse Haven. Jij begeleidt cliënten met jouw persoonlijke aanpak, waardoor de hulpvraag van jouw client echt centraal staat bij de behandeling. Je bent afgestudeerd als manueel therapeut.  

Daarnaast ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt, zaken goed regelt en wil investeren in jouw collega’s én in jezelf. Ook kan jij goed zelfstandig werken, maar vind jij het ook belangrijk om samen met jouw collega’s samen te werken op het gebied van innovatie en markttrends.

Wat mag je van ons verwachten?

Je gaat aan de slag binnen een HKZ-gecertificeerde praktijk gevestigd in Etten-Leur met 11 therapeuten en 3 secretaresses, waar behandelingen met verschillende specialisaties gegeven worden. Daarbij zijn medewerkers persoonlijk betrokken met elkaar én met de client. Binnen deze praktijk worden een gezellige werksfeer, vertrouwen in elkaar en ruimte voor innovatie erg belangrijk gevonden. De medewerkers van deze praktijk werken actief met elkaar samen, streven naar het leveren van kwaliteit en krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook jij krijgt binnen Praktijk Leurse Haven de kans om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Daarnaast krijg jij bij deze praktijk:  

-          Een baan voor 24 – 36 uur per week;

-          Een variabel salaris op basis van jouw inzetbaarheid;

-          25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime baan);

-          Bijdrage in studiekosten;

 

 

Interesse?

Meer weten over deze praktijk of over deze functie? Of wil je direct solliciteren? Neem contact op met Katja. Zij kan jou alles vertellen over de organisatie, de functie en het sollicitatieproces. Je kunt haar telefonisch (06-51066649) of via de mail (katja@ondernemingswaarde.com) bereiken. Ze neemt dan tel0efonisch contact op met jou, om samen te kijken of dit een functie is voor jou. Hopelijk spreken we elkaar snel!