Home Nieuws Nieuwspagina

Start in januari 2024 met Manuele Therapie en studeer in 2,5 jaar af

09 oktober 2023
Start in januari 2024 met Manuele Therapie en studeer in 2,5 jaar af

Deze tijd vraagt om flexibel onderwijs dat aansluit op de behoefte van de student en de werkgever. Daarom biedt SOMT University of Physiotherapy studenten die een hogere studielast aankunnen de mogelijkheid om de masteropleiding Manuele Therapie in 2,5 jaar af te ronden.

Dit is al mogelijk vanaf de januari-start in 2024. Hierbij volg je in een speciale groep een aangepast programma. Uiteraard is de totale studielast en kwaliteit van de opleiding gelijk aan die van het reguliere driejarige programma. Door efficiënt, hybride onderwijs met veel persoonlijke begeleiding hebben we een ambitieus maar studeerbaar programma voor je ontwikkeld.

Dit programma maakt gebruik van de principes van High Impact Learning en zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf en je beschikbare uren haalt. Door de frequente contactmomenten, online en op de campus van SOMT University of Physiotherapy, en door de verschillende blended werkvormen word je continu uitgedaagd. 
Je betrekt je eigen praktijk als bron bij de leerstof. Je werkt samen met mensen van jouw niveau, met dezelfde ambities. Je doet kennis en inzichten op, die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse praktijkwerkzaamheden.

De Master Manuele Therapie van SOMT University of Physiotherapy is al jaren de grootste en hoogst gewaardeerde opleiding van Nederland. Kernelementen zijn de praktijkgerichte aanpak, de actualiteit van het curriculum, de toepasbaarheid van het geleerde in de praktijk en de kwaliteit van de absolute topdocenten uit de praktijk en wetenschap.

Door in januari 2024 te starten met de masteropleiding Manuele Therapie

  • Kun je op hele korte termijn competenties ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in de praktijk
  • Leer je veel en snel door een intensief contact met de docenten
  • Leer je deels in je eigen tempo met behulp van online onderwijsmateriaal
  • Staat persoonlijke ontwikkeling centraal waardoor je het maximale uit jezelf haalt en je beschikbare tijd
  • Kies je voor een opleiding die goed te combineren is met werk en privé

De lesdagen zijn gepland op woensdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur, en vinden plaats op de campus in Amersfoort.

Meer informatie over het startmoment in januari 2024 én over de mogelijkheid om in 2,5 jaar af te studeren? Bezoek één van onze open dagen.

 

Ik kom naar de open dag